Skälby, Järfälla

Uranusvägen 27

Såld
  • 4 rum
  • 92 kvm
  • Radhus

Rymligt radhus med trädgård i familjevänliga Skälby

Välkommen till detta underbara radhus om 92 kvm beläget i det lugna och trivsamma området Skälby. Här får du en perfekt kombination av funktionalitet och hemtrevnad i en välplanerad bostad som passar utmärkt för familjelivet.

I samfällighetsavgiften ingår vatten, sophämtning, värme, basutbud TV och internet, tvättstuga och garage.

På entréplan möts du av ett modernt och välutrustat kök med generösa arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter - perfekt för både vardagsmatlagning och festliga middagar. Det ljusa och rymliga vardagsrummet har plats för både soffgrupp och annat möblemang, vilket gör det idealiskt för avkoppling och umgänge. Härifrån når du också den trevliga trädgården med en härlig uteplats där du kan njuta av soliga dagar och långa grillkvällar.

För extra bekvämlighet finns en gäst-WC på entréplan, praktiskt för både boende och besökare. Tvättstugan är strategiskt placerad för att underlätta vardagens sysslor.

Övervåningen erbjuder tre rymliga och ljusa sovrum, perfekt för familjens behov. Här finns också ett modernt helkaklat badrum som ger en stilren och fräsch känsla. De välplanerade rummen erbjuder gott om plats för både vila och förvaring, vilket gör detta våningsplan till en lugn och avkopplande del av hemmet.

Skälby är ett populärt och familjevänligt område med närhet till allt du behöver. Det finns bra kommunikationer med både buss som tar ditt till Barkarby och pendeltåg som tar dig smidigt till Stockholm City. Området har också närhet till skolor och förskolor, vilket gör vardagen enkel för barnfamiljen. Stockholm Quality Outlet ligger i närheten och erbjuder gott om shopping och service med butiker, restauranger och annan service.

Detta är en chans att förvärva ett fantastiskt hem i ett av Järfällas mest eftertraktade områden. Välkommen på visning och upplev själv denna härliga bostad och dess fantastiska omgivning. Kontakta mig för mer information och för att boka en visning. Detta är ett hem att trivas i - missa inte chansen!

Mer om mäklarna