Skälby, Järfälla

Skillingvägen 35

  • 4 rum
  • 95 + 42 kvm
  • Parhus
5 290 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välplanerat hus i populära Skälby!

Välkommen till detta fantastiskt renoverade kedjehus i det eftertraktade området Skälby! Detta charmiga hem på 88 kvm fördelat över två plan erbjuder en perfekt kombination av modern stil och bekvämlighet.

På nedre plan möts du av en inbjudande hall som leder vidare till ett nyrenoverat kök, utrustat med modern inredning och högkvalitativa vitvaror. Här finns också ett stort vardagsrum, perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Vardagsrummet har dessutom en charmig braskamin som sprider värme och trivsel under årets kyligare månader. Från vardagsrummet når du det fantastiska uterummet, som ger extra yta för umgänge året runt och fungerar som en förlängning av både vardagsrummet och trädgården. Uterummet leder ut till en stor pool, en oas för svalkande bad under varma sommardagar och en självklar samlingsplats för familj och vänner. På detta plan finns även ett av husets två nyrenoverade badrum, som glänser med modern inredning och lyxiga detaljer.

Det ombyggda garaget har förvandlats till ett isolerat biorum, en fantastisk plats för filmkvällar med familj och vänner, och kan även nyttjas som sovrum för tonårsbarnen.

På övre plan hittar du tre ljusa och rogivande sovrum, idealiska för en god natts sömn. Här finns också det andra helrenoverade badrummet, som erbjuder en avkopplande atmosfär efter en lång dag. Varje sovrum är designat för att ge maximal komfort och ro, vilket gör det till den perfekta reträtten efter en hektisk dag.

Utomhus väntar en välskött trädgård som erbjuder en grön oas för både avkoppling och utomhusaktiviteter. På baksidan av huset finns både ett vackert valnötsträd och ett körsbärsträd som förgyller trädgården med sina säsongsbetonade skönheter. På framsidan finns en solig uteplats, perfekt för morgonkaffet eller en lugn stund i solen. Det finns också plats för tre bilar, varav en plats har en laddstolpe för elbil. Ett separat förråd på framsidan ger gott om förvaringsutrymme för trädgårdsredskap och cyklar.

Skälby är ett barnvänligt och naturnära område, perfekt för familjer. Med närhet till skolor, parker och smidiga kommunikationer till centrala Stockholm får du det bästa av två världar - lugn och ro i ett trivsamt villaområde, samtidigt som stadens puls aldrig är långt borta.

Ta chansen att flytta in i ett hem där allt är redo för dig. Välkommen till visning och upplev detta fantastiska boende själv

Boka visning

  • Öppen visning!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Skälby, Järfälla

Skillingvägen 35

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.