Kallhäll, Järfälla

Källtorpsvägen 65

REDO™
  • 5 rum
  • 112 + 88 kvm
  • Villa
Högstbjudande 5 995 000 kr

Välplanerat hus i omtyckta Kallhäll!

Välkommen till detta vackra enplanshus med källare, beläget i det lugna och familjevänliga området Kallhäll. Välplanerad villa om totalt 200 kvm i två mycket yteffektiva plan, Entréplan med en boyta om 112 kvm och inredd källarvåning med en biyta om 88 kvm. Detta hem erbjuder inte bara komfort och stil, utan också hållbarhet med sina moderna energilösningar. Huset värms upp med effektiv bergvärme vilket gör det väldigt ekonomiskt. Stort varmbonat garage.

När du stiger in i detta hem möts du av en inbjudande atmosfär med ljusa och öppna ytor. På huvudplanet finns tre rymliga sovrum, ett välutrustat kök, ett stort och ljust vardagsrum med öppen spis samt ett badrum. Källarvåningen kompletterar huset med ett allrum som kan användas som ett extra vardagsrum eller lekrum, badrum, en rymlig tvättstuga och ett pannrum. I källarplanet finner vi även bastun.

Utanför huset finns en underbar trädgårdstomt som är en sann oas. Här finner du frodiga äppelträd, fina odlingar som ger dig möjlighet att njuta av egenodlade frukter och bär. Trädgården erbjuder också gott om plats för lek, avkoppling och trädgårdsaktiviteter.

Kallhäll är ett av Järfällas mest populära områden och attraherar bland annat många barnfamiljer. Detta till stor del för sitt lugn och närheten till milsvida, mycket vackra naturområden med naturreservat och Mälarens vatten med badplatser och bryggor. Närhet till Barkarbystaden som är ett område under utveckling och här satsar man på en pulserande och modern stadsmiljö alldeles intill naturen. Här har man tillgång till en varierad handelsplats, kommunikationer och naturreservat och alla dess möjligheter. Barkarby kommer att bli en levande stad och har omnämnts flera gånger som Stockholms framtida läge och även utsetts till bästa pendlar kommun av Dagens Nyheter. Inte minst med tunnelbanan och kommunikationsmöjligheterna som är planerade att vara klara 2026 för området.

Detta hus är perfekt för den moderna familjen som söker ett bekvämt och energieffektivt boende i ett attraktivt område. Missa inte chansen att förvandla detta hus till ditt drömhem!

- Gör din intresseanmälan redan idag!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kallhäll, Järfälla

Källtorpsvägen 65

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.