Jakobsberg västra, Järfälla

Tunvägen 6

REDO™
  • 6 rum
  • 188 + 115 kvm
  • Villa
7 995 000 kr

Magisk sutteräng villa i populära Västra Jakobsberg

**KOMMANDE FÖRSÄLJNING**

Välkommen till denna exklusiva fastighet på Tunvägen, som erbjuder en unik planlösning med generösa ytor i vardagsrum, sovrum och badrum. Huset har en attraktiv exteriör och är strategiskt placerat på en höjd, vilket ger både morgon- och kvällssol samt en fantastisk utsikt från de stora fönstren i vardagsrummet.

En extra fördel med denna fastighet är att den har två adresser, vilket skapar en privat atmosfär och möjliggör uthyrning av exempelvis ett framtida Attefallshus. Det finns även stora möjligheter för generationsboende, vilket gör bostaden extra flexibel för olika familjekonstellationer.

Den charmiga fiskbensparketten i både vardagsrummet och gillestugan är en sällsynt detalj som förhöjer känslan av elegans. Från vardagsrummets stora fönster njuter du av både soluppgång och solnedgång, vilket tillsammans med husets höga läge skapar en unik känsla av rymd och ljus.

Utsikten är lika imponerande från tomten, där du kan njuta av den vackra omgivningen och den harmoniska atmosfären.

Här bor du i en trivsam villa i populära kvarter på attraktiv adress i en omtyckt del av Västra Jakobsberg med närhet till Jakobsbergs Centrum, pendeltåg, skolor, barnomsorg och naturområden. Från huset har du promenadavstånd till Görväln slott med vacker omgivning och trevlig miljö året runt. Här finns skogsstig, badplats och grillmöjligheter på sommaren. På vintern kan du åka skridskor på isen eller skidor på Brukets skidbacke. Skog med svamp, blåbär och lingon.

Mer info kommer inom kort. Vid frågor eller intresse kontakta ansvarig mäklare 072 962 36 01
Besiktningsprotokoll kommer inom kort.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Jakobsberg västra, Järfälla

Tunvägen 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.