Jakobsberg Vattmyra, Järfälla

Snövägen 7

REDO™
  • 5 rum
  • 134 + 5 kvm
  • Villa

Magisk 1½plans villa med solpaneler på taket och magisk tomt för små fötter

ÄR DENNA FINA BOSTAD INTRESSANT FÖR DIG?
PÅ SKANDIAMÄKLARNAS HEMSIDA REGISTRERAR DU DITT INTRESSE, VILKET GER MIG MÖJLIGHET ATT ÅTERKOMMA TILL DIG VID FÖRHANDSVISNING. MVH/ SEYDO AYDOGAN.

Detta ljusa 1 ½ plans hus är perfekt för er som söker ett stilrent och bekvämt boende med modern teknik och naturnära omgivning. Huset ligger på en lugn gata och har en rymlig uppfart med plats för flera bilar samt ett tillhörande garage.

På insidan möts du av ett ljust och inbjudande vardagsrum med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus. Här finns plats för både en stor soffgrupp och trevliga sällskapsytor. Vardagsrummet har en vacker kamin som ger en extra mysig känsla under kalla dagar. Golvet består av stilrent parkettgolv, vilket bidrar till hemmets moderna och fräscha intryck. I anslutning till vardagsrummet finner du en rymlig matplats med gott om utrymme för familjemiddagar och socialt umgänge. Stora fönsterpartier öppnar upp mot trädgården, vilket skapar en harmonisk känsla och ett härligt ljusinsläpp. Här erbjuds ett stilrent allrum som flyter samman med köket i en öppen planlösning. Det stora fönstret vid matplatsen släpper in rikligt med ljus, vilket skapar en trivsam atmosfär. Köket är modernt och praktiskt utrustat med en centralt placerad köksö som ger gott om arbetsyta. Detta utrymme är perfekt för både familjemiddagar och socialt umgänge med vänner.

Huset är utrustat med solpaneler, vilket ger dig möjlighet att minska energikostnaderna och leva mer miljövänligt. Här får du verkligen ett hem som kombinerar funktionalitet med estetik i en naturnära och rofylld miljö.

Mer information och besiktningsprotokoll kommer inom kort.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Jakobsberg Vattmyra, Järfälla

Snövägen 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.