Jakobsberg Vattmyra, Järfälla

Ryttarvägen 20

REDO™
  • 10 rum
  • 185 + 91 kvm
  • Villa

Rymlig villa med uthyrningsmöjlighet och bergvärme ? perfekt för stora familjen

Välkommen till denna fantastiska villa om 185 kvm boarea med ytterligare 91 kvm i biarea, perfekt för den stora familjen eller för dig som söker extra utrymme! Belägen på en väl tilltagen tomt om 885 kvm i ett lugnt och barnvänligt villaområde, erbjuder detta hus både en klassisk charm från byggåret 1956 och modern komfort tack vare tillbyggnaden från 2014 och omfattande renoveringar.

Villan är uppdelad på två plan och här finns hela sju sovrum, två fräscha badrum och tre gäst-WC. På entréplan möts du av ljusa och öppna ytor där ett stilrent kök med moderna vitvaror ansluter till ett luftigt vardagsrum, perfekt för familjens vardagsliv. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp och förstärker känslan av rymd.

På den nedre våningen hittar du flera användbara ytor, inklusive möjlighet till en uthyrningsdel, vilket kan ge extra intäkter eller användas som gästutrymme. Här finns också direktutgång till den insynsskyddade trädgården, en oas för avkoppling med både gräsyta och plats för uteplats.

Villan värms upp med ett energieffektivt bergvärmesystem, vilket både är ekonomiskt och hållbart. Detta kombineras med ett hus som erbjuder goda förvaringsmöjligheter, ett praktiskt garage och uppfart med plats för flera bilar.

Ryttarvägen 20 är beläget i populära villaområdet Vattmyra i Jakobsberg. Detta hem erbjuder inte bara lyxigt boende utan också närhet till utmärkta skolor, grönområden, centrum och goda kommunikationer med motorväg och pendeltåg. Jakobsbergs mångfald och gemenskap gör det till en plats där du inte bara bor, utan verkligen lever.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Jakobsberg Vattmyra, Järfälla

Ryttarvägen 20

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.