Barkarby, Järfälla

Barsbrovägen 18

REDO™
  • 4 rum
  • 93 + 100 kvm
  • Villa
Högstbjudande 4 995 000 kr

Renoveringschans på eftertraktad adress i hjärtat av Barkarby!

Renoveringschans på eftertraktad adress i hjärtat av Barkarby!

Välkommen till Barsbrovägen 18, en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i ett av Järfällas mest attraktiva områden! Den stora och prunkande trädgården ligger i optimalt solläge och är en riktig oas, fylld med fruktträd, bärbuskar och vinrankor. För den trädgårdsintresserade finns även ett charmigt växthus på baksidan. Här hittar du också ett större förråd med snickarbänk som även fungerar som garage.

Huset, som är fördelat på två plan, erbjuder gott om potential både på källarplan som på entréplan. Idag finns tre rymliga sovrum, ett klassiskt arbetskök med matplats, ett luftigt vardagsrum med öppen spis och många fönsterpartier som släpper in ljuset från flera väderstreck. Från vardagsrummet når du orangeriet ? en perfekt plats för att njuta av trädgårdens grönska året om.

En våning ner på källarplan finns stor potential att helt anpassa utrymmet efter eget behov. Här hittar du pannrummet med bastu och duschutrymme, både ett förråd och en matkällare, en stor tvättstuga, en gästtoalett samt två stora extra utrymmen, varav ett som idag är utrustat med pentry och har direkt access ut mot gården. Utrymmena kan bli perfekt för dig som önskar en separat tonårsdel, ett hobbyrum eller varför inte en uthyrningsdel för att dryga ut månadskassan? Möjligheterna är flera och beslutet ditt!

Området: Barsbrovägen erbjuder lugn och ro men med närhet till allt du kan önska. Med promenadavstånd till Barkarby station och bra kommunikationer in till Stockholm City, är detta en idealisk plats för både barnfamiljer och pendlare. I närheten finns även skolor, förskolor, och flera grönområden för rekreation. Barkarbystaden med sitt stora utbud av shopping och restauranger ligger bara några minuter bort.

Här har du en fantastisk chans att skapa något alldeles eget i en redan eftertraktad omgivning. Välkommen hem!

Nyfiken på att veta mer? Kontakta mäklare Paola redan idag för ytterligare information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Barkarby, Järfälla

Barsbrovägen 18

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.