Hyllinge, Hyllinge

Ripgatan 4

Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 110 + 117 kvm
  • Villa
Högstbjudande 2 595 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Rymligt enplanshus med källare & stor tomt!

FÖRBESIKTIGAT OCH FÖRSÄKRAT

Varmt välkommen till Ripgatan 4 - ditt nästa hem med en härlig trädgård, perfekt för de varma sommardagarna!

Nu kan vi presentera detta rymliga och trevliga 1-planshus med källare i ett eftertraktat villaområde i Hyllinge. Här erbjuds hela 125 kvm boyta och 90 kvm biyta, fördelat på 6 rum, inklusive tre rymliga sovrum - idealiskt för hela familjen. Utöver detta så finns det en hel källare med många möjligheter för familjen. Den generösa trädgården på cirka 700 kvm har en stor pergola med tak, uterum (tillbyggnad) och en charmig grönyta. Här kan du enkelt bjuda in vänner och familj för mysiga grillkvällar.

På entréplan möts du av en hall med gott om förvaringsutrymme, en gäst-WC och ett stort badrum med badkar. Köket, renoverat 2021, är stilrent designat med stora arbetsytor och mycket förvaring. Den praktiska köksön fungerar som en perfekt plats för både matlagning och umgänge.

Det rymliga vardagsrummet erbjuder gott om plats för både soffgrupp och annan möblering. Härifrån når du även tillbyggnaden på cirka 35 kvm, en utmärkt extrayta som kan nyttjas som både matplats eller ett extra sällskapsrum.

På källarplan finns en rymlig gillestuga, ett gästrum, en walk-in closed, tvättstuga samt ytterliggare ett badrum. Man kan dessutom smidigt ta sig upp till garaget.

På husets framsida finns ett garage med förråd. Dessutom finns uppställningsplats för ytterligare en till två bilar.

Hyllinge är en växande och attraktiv ort med allt du kan önska dig. Här finns populära förskolor, skola för årskurs 1-9, fritidsgård, lekplatser, Lydinge golfbana, matbutiker och restauranger. Perfekt för pendlare med närhet till E4/E6, endast 10 minuter till Helsingborg och 15 minuter till Ängelholm. Dessutom finns utmärkta bussförbindelser till närliggande större städer.

Boka visning

  • Anmälan görs på annonssidan under boka visning- välkommen hem!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hyllinge, Hyllinge

Ripgatan 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.