Västra Broby, Hyllinge

Safirvägen 42

Såld
  • 6 rum
  • 177 kvm
  • Villa

Stort 1,5-planshus i barnvänligt område med stor trädgård!

HUSET ÄR FÖRBESIKTIGAT SAMT TÄCKT AV DOLDA FEL FÖRSÄKRING!!

Välkommen till Safirvägen 42, ett charmigt och rymligt hem med en underbar trädgård och ett inbjudande uterum, perfekt för att njuta av de varma sommardagarna.

Detta stora och trevliga 1,5-planshus ligger i ett eftertraktat villaområde i Hyllinge och erbjuder hela 177 kvm boyta. Här finner du sex rum, inklusive tre rymliga sovrum - perfekt för hela familjen. Den generösa trädgården på 741 kvm omger nästan hela huset och erbjuder både ett uterum och en mindre uteplats, idealiskt för mysiga grillkvällar med vänner och familj.

På entréplan möts du av en stor hall med gott om förvaringsutrymme, en gäst-WC, ett stort badrum med dusch och ett praktiskt grovkök. Köket är stilrent designat med goda arbetsytor och mycket förvaring. Den praktiska köksön fungerar som en perfekt plats för både matlagning och umgänge. I anslutning till köket finns en matplats och ett vardagsrum med en braskamin som skapar en extra mysig atmosfär under de kallare månaderna.

Det andra vardagsrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för både soffgrupp och annan möblering. Härifrån når du även det inglasade uterummet, den perfekta platsen att umgås när det blir kallare utomhus.

På ovanvåningen finns en stor hall och två sovrum, båda med plats för dubbelsäng och annan möblering. Här finns också rymliga klädkammare i båda sovrummen och ett extra badrum med dusch för bekvämlighet.

På husets framsida finns ett garage med förråd samt uppställningsplats för ytterligare en bil.

Hyllinge är en växande och attraktiv ort med allt du kan önska dig. Här finns populära förskolor, skola för årskurs 1-9, fritidsgård, lekplatser, Lydinge golfbana, matbutiker och restauranger. För pendlare är läget perfekt med närhet till E4/E6, endast 10 minuter till Helsingborg och 15 minuter till Ängelholm. Dessutom finns utmärkta bussförbindelser till närliggande större städer.

Gör Safirvägen 42 till ditt nya hem och njut av livets bästa stunder i denna underbara bostad!

Mer om mäklarna