Stensholm, Huskvarna

Stiftelsevägen 9A

Såld
  • 4 rum
  • 83 + 45 kvm
  • Radhus

Familjevänligt på hörnet!

Varmt välkomna till Stiftelsevägen och detta välplanerade radhus i tre plan.
Gavelläget ger Er friheten att smidigt ta Er runt till baksidan utan att behöva gå igenom huset och ett extra fönster i vardagsrummet för härligt ljusinsläpp. Baksidan med den stora altanen sydostligt läge ger både morgonsol och en bra bit in på eftermiddagen, här avnjuter Ni middagar med familj och vänner.
Bostaden är välplanerad med två stora sovrum på övervåningen tillsammans med ett fräscht helkaklat badrum. På entréplan har Ni det stora köket med matbord för sex personer och ett rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp med tillhörande bord. I källaren finns en groventré med bra garderobslösning, förråd, stort hobbyrum/sovrum och ett helt nyrenoverat badrum med egen tvättsektion samt bra förvaring, handdukstork, kommod, wc och en stor duschhörna. Smakfullt kakel i ljusgrå kulör och hela rummet känns lyxigt.

Stensholm är verkligen ett område att trivas på med härliga grönområden precis runt knuten, lekplatser, skolor, mattaffärer och bra kommunikationer ner mot Huskvarna och Jönköping.

Varmt välkomna att höra av Er!

Mer om mäklarna