Brunstorp, Huskvarna

Harrvägen 27

Såld
  • 5 rum
  • 142 + 42 kvm
  • Kedjehus

Något utöver det vanliga på attraktiva solsidan endast 30 meter från vattnet!

Bli närmsta granne med Vättern med flera uteplatser med kvällssolsvy! På attraktiva Brunstorps strand finns nu chansen att förvärva denna pärla som ligger längst ner mot Vättern med bedårande utsikt. Här finns möjligheten för dig som blivande köpare att njuta av Vätterns vågskvalp, solnedgångar och den fantastiska utsikt över södra vätterbygden. I direkt närhet finns tillgång till badplats med brygga vilket har uppskattats av nuvarande ägare.

Här erbjuds en exklusiv och öppen planlösning direkt när du kommer in i bostaden, med två toaletter och där ljuset leker mellan rummen och skapar en rogivande känsla. Att bo i ett hem där allt känns nytt är livskvalitet. Här kommer ni inte behöva tänka på renoveringar på många år framöver. Huset uppfördes under 2011 och håller fortfarande absolut högsta klass.

Huset erbjuder ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket samt en stor altan med härliga vyer ut över Vättern. Det finns tre sovrum i bra storlek, ett allrum, ett helkaklat badrum med ett bubbelbadkar, duschrum med bastu, tvättstuga. Planlösningen är mycket tilltalande och ljuset från de stora fönsterpartierna bidrar till en härlig rymd i hela bostaden. På nedre plan erbjuds ett stort hobbyrum som har gott om plats och som även har en liten snickarhörna samt flertalet stora garderober med skjutdörrar.

I anslutning till entrén finns en carport och infart som rymmer två bilar. Gästerna parkerar smidigt på gatan.

Detta är ett så kallat KOMMANDE hus vilket innebär att säljaren inte bestämt datum för visning ännu. Redan nu kan du anmäla ditt intresse för detta hus och notera att huset kan komma att säljas redan innan husets annonseras med öppen visning!

Frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare
Peter 0708 17 22 20 alternativt till Nina Rosell 0709 22 34 44 .

Välkommen med din intresseanmälan.

Vi ses på visningen!
Peter Nelzén
Registrerad fastighetsmäklare.
SkandiaMäklarna i Jönköping.

Mer om mäklarna