Vistaberg, Huddinge

Kornellvägen 16

Såld
  • 6 rum
  • 116 + 6 kvm
  • Villa

Familjevänlig villa fördelat på tre våningsplan med underbar terrass

Välkommen hem till er drömvilla om totalt 146kvm (fördelat på 116kvm boarea, 6kvm biarea samt ca. 27 kvm inredd vind) i charmiga och eftertraktade Vistaberg!

Idyllisk familjevilla:
Här väntar ett hem som bjuder på ett genomtänkt och rymligt boende fördelat på tre våningar. Med fyra ljusa sovrum, ett stort och inbjudande kök, två trivsamma allrum varav det ena i den inredda vinden och två fräscha badrum samt en separat tvättstuga är detta den perfekta villan för familjen.

Magisk hörntomt:
Den här hörntomten är något extra! Baksidan gränsar till en grönskande och lummig allmänning med vidsträckta gräsytor och en rolig lekpark ? en dröm för barnfamiljen. Bilen parkerar ni i carporten på infarten som även erbjuder plats för ytterligare en bil.

Uteplatser att älska:
Ni välkomnas av en inbjudande entrésida där ni enkelt kan skapa en mysig sittgrupp. På baksidan finner ni en privat terrass, tillgänglig från vardagsrummet, som erbjuder generösa ytor för matplats, loungegrupp och självklart en grill för sommarens alla grillkvällar. Plan gräsyta för lek och spel för de minsta i familjen.

Familjevänliga Vistaberg:
Området är lugnt, tryggt och perfekt för familjer med god grannsämja. Här finns närhet till flera förskolor och skolor, vackra grönområden, badplats, gym och en padelhall - allt för en aktiv och bekväm vardag.

Nära till allt:
Bara en kort promenad bort ligger Huddinge Centrum som erbjuder allt från mataffärer och shopping till mysiga fik och restauranger. Härifrån når ni Stockholm C på endast 17 minuter med pendeltåg eller via någon av de många bussarna från bussterminalen.

Anmäl ert intresse för denna fantastiska villa redan idag och ta steget mot ert nya drömhem!

Varmt välkomna!

Mer om mäklarna