Stuvsta, Huddinge

Hermelinvägen 10

REDO™
  • 6 rum
  • 107 + 131 kvm
  • Villa

Rymligt hus i populära Stuvsta med södervänd tomt och magisk terrass.

Denna rymliga fastighet är en dröm som går i uppfyllelse för den som söker ett hem med mycket utrymme och potential. Belägen i ett attraktivt område erbjuder den stora tomten gott om plats med närhet till både affärer och kommunikation.

Här erbjuds ett stort hus med en totalyta om 238 kvm (107 boa, 131 bia). Omfattande renoveringar har skett under de senaste åren som exempelvis, omläggning av yttertak (2016), totalrenovering av badrum (2017) dränering runt hela huset (2021) byte av elcentral och el (2021), renovering av sovrum, hall och delar av källare (2022) samt bygge av en ny altan (2022). Den generösa tomten ger dig möjlighet att anlägga en vacker trädgård eller åtnjuta den generösa uteplatsen som kan dukas upp för midsommarfirandet eller till kräftskivan! Endast din fantasi sätter gränserna.

Hermelinvägen 10 är belägen i ett eftertraktat område som erbjuder närhet till bekvämligheter så som skolor, service, natursköna områden och lekparker. Det är en plats där familjer vill bo och trivas. Du tar dig smidigt billedes och har gångavstånd till Stuvsta centrum. För de unga vuxna stannar nattbussen precis intill. Att ha Stora Coop med ett stenkasts avstånd hjälper verkligen vardagspusslet!

Sammanfattningsvis är detta hus en spännande möjlighet för den som söker rymd, en plan södervänd tomt och potential att skapa något unikt.

Varmt välkommen till Hermelinvägen 10 i omtyckta Stuvsta!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Stuvsta, Huddinge

Hermelinvägen 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.