Solgård, Huddinge

Mariedalsvägen 46B

Såld
  • 5 rum
  • 155 + 20 kvm
  • Villa

Trevlig arktitekritad enplansvilla med perfekt läge nära natur och Huddinge centrum!

Varmt välkomna till denna fantastiska ljusa enplansvilla från 1988 som verkligen är ett drömhem med sitt perfekta läge i ett trivsamt område nära både Huddinge centrum och stora naturområden. Med bara några minuters promenad till Huddinge centrum och skogen med upplyst löparspår precis runt hörnet erbjuder det här hemmet det bästa av två världar.

Med fyra generösa sovrum finns det gott om plats för hela familjen och gäster att trivas. Det öppna och ljusa vardagsrummet välkomnar dig med stora fönster som fyller rummet med naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. De många takfönstren förstärker känslan av rymd och ljus. Köket, som renoverades 2007, är inte bara funktionellt utan också vackert med en öppen planlösning mot den mysiga matplatsen. Den imponerande takhöjden ger en känsla av rymd och lyx även här.

Baksidan är en riktig oas med arkitektritad och välplanerad växtlighet med en väldigt generös altan där du kan njuta av härliga stunder utomhus. För de som älskar avkoppling finns även ett utespa på altanen, perfekt för att koppla av efter en lång dag. Den välskötta gräsmattan runt huset erbjuder utrymme för lek och rekreation.

Den praktiska och rymliga carporten med stora fönsterpartier ger ljus åt groventrén som leder dig in till husets andra hall. I carporten finns en elbilsladdare för den moderna familjen.

Sammanfattningsvis är detta ljusa hem en perfekt kombination av komfort, bekvämlighet och stil där den sociala delen hänger ihop och den privata delen är placerad mer avskilt. Missa inte chansen att uppleva allt detta boende har att erbjuda!

*Visningar kommer att ske i augusti*

Mer om mäklarna