Huddinge Sankt Mikael, Huddinge

Marvedsvägen 11

REDO™
  • 4 rum
  • 152 kvm
  • Villa

Unik villa med fantastisk läge!

Huset är beläget längst in på återvändsgata i uppskattat och barnvänligt område, där det sällan är hus till salu!
Huset i sig är verkligen någonting utöver det vanliga, med en ytterst trivsam tomt och närhet till allt.

Huset inrymmer 152 kvm med 5 rum, varav övervåningen är helt öppen med helglasad gavel och en slående takhöjd med öppet upp till nock. Planlösningen präglas av arkitektonisk finess med öppna sociala ytor, gott ljusinsläpp samt tidstypiska inslag som adderar till charmen. På entréplanet finns 3 möjliga sovrum, ett fräscht badrum i helkaklat utförande, wc, tvättstuga samt ett tilltaget kök med matplats intill. Hallen leder ut till tomten och uteplatsen, därtill finns groventré via tvättstugan samt altandörr ut mot baksidan vid matplatsen. Källarvåningen nås via separat entré i souterrängplan, varvid det finns en spa-avdelning med bastu och duschrum samt en praktisk verkstad och stort förvaringsutrymme.

Tomten är belägen i nivåer, och har utnyttjats på ett förmånligt vis. Mot framsidan av huset finns en trädäckad altan som sträcker sig upp över garagetaket och lämnar gott om rum för möblemang. Därtill finner ni här en bekaklad pool vart det går att svalka sig under de varma sommardagarna. Utöver det finns här ett väl tilltaget växthus som erbjuder rosplantering och utsökta vindruvor. Mot husets baksida reser sig bergsknall med en trädäckad veranda på toppen, med utsikt över trädtopparna.
Vidare så finner vi en plan gräsmatta samt en stenlagd uteplats i skyddat läge mot husets baksida. Tomten omgärdas av staket samt en blandad symfoni av blomster, fruktträd och buskage.

Bostadens attraktiva läge ger en skyddad tillvaro utan passerande trafik, men samtidigt närhet till väldigt mycket. Naturen finns alltid runt hörnet med naturreservat och badplats på gångavstånd. Inom gångavstånd finns även matbutik, idrottsplats, tennisklubb, förskolor samt skolor. Däribland nya Utsäljeskolan med åk F-9.

Allra bäst upplevs denna bostad på plats. Föranmäl intresse för att inte missa eventuell förhandsvisning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Huddinge Sankt Mikael, Huddinge

Marvedsvägen 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.