Glömsta, Huddinge

Glömstavägen 568

REDO™
  • 4 rum
  • 112 + 40 kvm
  • Villa

Charmig villa med härlig tomt

Välkommen till denna hemtrevliga villa omringad av grönska. På entréplan möts du av en rymlig hall med klinkergolv, ett större badrum med gott om förvaring, kök med rymliga ytor för matlagning och matgrupp. Huset har genomgående mycket goda ljusinsläpp, vilket skapar en luftig och öppen atmosfär. Vidare på entréplan finner ni ett stort vardagsrum med braskamin, perfekt för sociala tillställningar och ett stort sovrum i direkt anslutning till en härlig balkong.

En trappa ner finns ett stort allrum, perfekt att inreda som ett vardagsrum med en härlig braskamin, en bar och ytterligare ett sovrum med inbyggda garderober. Här finns även tvättstuga med goda arbetsytor, pannrum, mindre förråd och ett större duschrum med en trevlig vedeldad bastu.

Med sin charmiga mix av natursköna omgivningar och närhet till stadens bekvämligheter, erbjuder Glömsta det bästa av två världar. Det är några av de mest framstående egenskaperna som gör Glömsta till en eftertraktad plats att bo på. Här finns många skogsstigar och vandringsleder som passar perfekt för promenader, joggingturer och cykling. Närliggande sjöar och vattendrag ger möjligheter till fiske, bad och paddling. Med bil är närheten till större vägar som Huddingevägen och E4 en stor fördel, vilket gör resor till både Stockholm och andra delar av länet enkla och bekväma.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Glömsta, Huddinge

Glömstavägen 568

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.