Gladö Kvarn, Huddinge

Nyboviksvägen 14

REDO™
  • 4 rum
  • 55 + 61 kvm
  • Villa

Charmigt hus med underbar tomt

Välkommen till detta underbara hus på Nyboviksvägen 14, beläget i det natursköna och lugna området Gladö. Detta hem erbjuder en perfekt kombination av charm och komfort, omgivet av en stor tomt som ger dig friheten att skapa ditt eget paradis. När du kliver in i huset möts du av en hemtrevlig känsla. Hallen är rymlig med gott om plats att sparka av sig skorna, vidare finner ni ett helkaklat badrum i stilrena färg- och materialval. Med gott om plats för förvaring och stora arbetsytor är köket är en perfekt plats för den passionerade kocken. I anslutning till köket är ett rymligt vardagsrum, perfekt för sociala tillställningar, i direkt anslutning ligger det inglasade uterummet som verkligen förlänger sommaren. En trappa upp finns möjlighet för två sovrum med parkettgolv och snedtak. Här finns kattvind för ytterligare plats för förvaring. På källarplan möts man av ett stilrent stenliknande klinkergolv med flertalet inbyggda garderober. Vidare på källarplan finner ni ett badrum i toppskick med gråa stenliknande kakel och klinkerplattor. Badrummet utstrålar en lyxig känsla med dubbla tvättställ, dubbel dusch och noga utvalda mattsvarta detaljer. På källarplan finns även ett förråd och tvättstuga för vardagssysslorna.

Tomten är en av husets verkliga höjdpunkter med en stor, lummig trädgård som ger dig oändliga möjligheter. Här kan du odla din egen trädgård, skapa en lekplats för barnen, eller bara njuta av lugnet under sommarens soliga dagar. På tomten finns ett trevligt växthus, ett förråd ombyggt till gym och ett stort vedförråd. Området omkring Gladö är känt för sina vackra naturområden och närheten till skog och sjöar gör det enkelt att njuta av friluftsliv, vandring och bad.

Nyboviksvägen 14 i Gladö är mer än bara ett hus - det är en plats att kalla hem. Med sin charmiga interiör, stora tomt och natursköna omgivningar, erbjuder det en unik möjlighet att skapa en harmonisk livsstil i en fridfull miljö. Missa inte chansen att uppleva detta underbara hem. Välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gladö Kvarn, Huddinge

Nyboviksvägen 14

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.