Fullersta, Huddinge

Solhemsvägen 40B

REDO™
  • 6 rum
  • 168 + 25 kvm
  • Villa

Rymlig, modern och högklassig familjevilla med separat uthyrningsdel

Med skyddat läge i ett mycket populärt villakvarter med närhet till det mesta finner vi denna rymliga, moderna och högklassiga familjevilla som nu är till salu. Lägg därtill ett nyligen byggt Attefallshus som är helt komplett och redo för uthyrning med goda hyresintäkter så är detta en riktig fullträff.

Huset är genomgående ljust och luftigt med modern stil. Vi finner bland annat ett stort och fint vardagsrum med stora fönsterpartier som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp och med öppen planlösning in mot ett smakfullt inrett kök. Vi finner även 2 helkaklade och stilrena badrum varav det ena med mysig bastu. Fyra bra sovrum och ett extra allrum inte att förglömma samt en praktisk tvättstuga.

Såväl stor trädäckad uteplats som en rymlig balkong med goda möjligheter att följa solens alla timmar i goda vänners lag. Till detta kryddar vi ytterligare med en plan och lättskött trädgård för lek/bus och odling för den intresserade.

Beläget på lugn gata med närhet till det mesta.

Ett hem att trivas i som bör ses.

Hjärtligt välkommen på visning!

Nedan en trevlig beskrivning om närområdet från en tidigare försäljning:

Närhet till förskola, skola, kollektivtrafik (som har tagit oss till såväl Fruängen som till Huddinge Station/Centrum med vidare transport mot tex Stockholm city) har gjort att vår vardag verkligen har fungerat väldigt bra för oss. Det är också oerhört enkelt att ta sig till Hemköp för att kompletteringshandla. När orken tryter så har vi många take-out ställen att välja på från Huddinge Centrum, Stuvsta Centrum, eller kring Häradsvägen, vilket har varit en räddning. Det är också enbart 3 km "brandvägen" hemifrån oss till Kungens Kurva för den som vill gå/cykla dit.

Vi har också tillbringat många timmar på Källbrinks IP, på fotbollsplanerna, friidrottsbanan, och vid utegymmet, såväl själva som vuxna, men väldigt ofta med barnen. Räknar vi in barnen som själva har gått till skolgården och till fotbollsplanerna för att leka, hänga, och träna, så vet vi inte hur många timmar vi landar på, men många är det! Sedan har det varit en ynnest att bo 100 meter från Gömmarskogen där vi har sprungit, vandrat, grillat korv, och titt som tätt badat i Gömmaren. Oslagbart på så många sätt och vis. Under pandemin har närheten till naturen varit extra betydelsefull för att finna lugn, kraft och energi."

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Fullersta, Huddinge

Solhemsvägen 40B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.