Balingsnäs, Huddinge

Mellansjövägen 21

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 4 rum
  • 110 + 62 kvm
  • Radhus
Utgångspris 4 195 000 kr

Stort radhus i populära Balingsnäs!

Varmt välkomna till Mellansjövägen 21!

Nu har jag fått äran att lämna över staffettpinnen till en ny familj som ska få avnjuta detta underbara hem. Här tillhör man en stabil och populär samfällighet som ger en trygghet för de boende, såväl som låga kostnader.
I närområdet finner ni vackra naturområden med promenadstråk, sjöar, skolor, förskolor och Huddinge Centrum med ett stort utbud av butiker för personer i alla åldrar samt goda kommunikationer via pendeltåg som tar er till city på drygt 16 minuter.

Huset inrymmer totalyta om 172 kvm, disponerad över 3 våningar. På entréplanet finner vi ett stort kök med matplats, tvättstuga, wc och hall samt ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till altanen mot husets baksida som erbjuder en lummig och skyddad tillvaro under äppelträdens skydd. Här åtnjuts kvällssol. En trappa upp nås 3 sovrum (varav ett med balkong), badrum samt en rejäl klädkammare. Nedervåningen består av stora ytor att disponera som ytterligare allrum och förvaring samt verkstad.

Till bostaden hör en plats i närliggande garage, därtill erbjuder samfälligheten tvättstuga, bastu och pingisrum. Det finns gott om parkeringsplatser för gäster som kommer på besök.

Sammanfattningsvis ett charmigt hem i lummiga kvarter som genomsyras av en härlig rymd. Ett hem för er som värdesätter ett kvalitativt boende för den stora familjen!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Balingsnäs, Huddinge

Mellansjövägen 21

  • Mörtsjön
    Mörtsjön
  • Sundby Gård
    Sundby Gård
  • Sundby Gård
    Sundby Gård

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.