Skogsbyn, Hörby

Södra Rörum 4262

REDO™
  • 3 rum
  • 95 kvm
  • Villa

Mysig enplansvilla på naturskönt läge!

Välkommen till denna trevliga enplansvilla om 95 kvadratmeter, belägen på en rymlig tomt om 975 kvadratmeter med naturen som granne. Byggd 1988 och med en charmig träfasad smälter huset harmoniskt in i den omgivande miljön. Här bor du i ett lugnt och naturnära område, med skogen precis bakom huset, avgränsad av ett vackert stengärde som ramar in tomten.

Villan erbjuder en ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket ger en luftig och trivsam känsla. Köket har en stilren vit inredning med gott om förvaring och arbetsyta. Bänkskivan i trä ger en varm och naturlig touch som matchar husets naturnära omgivning. Vardagsrummet, med sitt fina ljusinsläpp från fönsterpartierna, blir en central samlingspunkt för både familj och gäster. Här finns plats för både matbord och soffgrupp med utsikt mot trädgården och skogen.

Huset har två sovrum, båda med lugna färgval och fönster som ger ett naturligt ljusinsläpp.
Badrummet är inrett med kakel och klinker.
Tvättstugan är praktisk och funktionell, utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. Här finns även extra förvaringsutrymme för tvätt- och städmaterial samt ett handfat.

Trädgården omges av grönska och natur och erbjuder gott om plats för utomhusaktiviteter, lek och avkoppling. På baksidan möts du av en fin utsikt mot skogen, med ett charmigt stengärde som avgränsar tomten och förstärker känslan av att vara i harmoni med naturen. Här kan du njuta av lugnet och det fridfulla läget med naturen precis utanför dörren.
Detta är ett perfekt hem för dig som söker en enplansvilla i naturnära miljö med en trivsam och genomtänkt planlösning. Huset erbjuder moderna bekvämligheter samtidigt som det omgivande landskapet skapar en harmonisk atmosfär. Perfekt för både småbarnsfamiljer och par som värdesätter ett lugnt och rofyllt boende.

Fastigheten ligger i området Skogsbyn, ett litet område med både permanentboende och fritidshus. Härifrån är det ca 2 km till Södra Rörum som ligger mitt emellan Höör och Hörby.
Från Höör tar kollektivtrafiken dig enkelt till Lund, Malmö och Köpenhamn samt mot Hässleholm och Kristianstad. Från Hörby tar du dig med buss mot Lund och Kristianstad på ett smidigt sätt.
Här har man skogen runt hörnet och på ca 5 minuter tar man sig till Kvesarumssjön på cykel för en fisketur eller kanske ett dopp en ljummen sommarkväll!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Skogsbyn, Hörby

Södra Rörum 4262

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.