Via en trappa når man uteplatsen från utsidan.

Sätofta, Höör

Djurgårdsvägen 14

Såld
  • 3 rum
  • 56 kvm
  • Villa

Underbart litet hus med fantastisk tomt!

Välkomna till Djurgårdsvägen 14!
Vi har glädjen att förmedla detta välskötta lilla hus som ligger fantastiskt fint beläget med naturen som granne! Närheten in till Höör gör läget perfekt för den som vill bo lite utanför tätorten med lugn och ro men vill ha affärer, skolor och aktiviteter på ett bekvämt avstånd.
Huset erbjuder två sovrum, ett lite mindre och ett större. Det större har gott om plats för en dubbelsäng och i detta rum finns även flera garderober.
Köket är fräscht och mysigt med ett vackert gammalt plankgolv och med den synliga murstocken som en fin detalj.
Vardagsrummet är rymligt och smakfullt, med en fin braskamin som värmer skönt under de kyliga månaderna. Även här ligger det vackra plankgolvet som ger rummet en fin karaktär. Väggarna i vardagsrummet är till hälften klädda med pärlspont och resten av väggen är målad. Från vardagsrummet kommer man via dubbla terassdörrar ut till den generösa altanen som har söderläge, vilket är perfekt under sommarens soliga dagar! Från altanen har man en underbar utsikt över skog och grönska.
På tomten finns ett förråd som används att förvara bland annat verktyg och gräsklippare, samt en isolerad friggebod på ca 15 kvadratmeter. En perfekt byggnad för tex gästrum eller för tonåringen som vill ha ett eget krypin!

Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Mer om mäklarna