Välkommen till Gamla Byavägen 6!

Sätofta, Höör

Gamla Byavägen 6

Såld
  • 4 rum
  • 128 + 150 kvm
  • Villa

Charmigt hus med stor garagebyggnad!

Välkommen till Gamla Byavägen i natursköna Sätofta!
Vi är glada att kunna presentera detta mysiga hus, beläget i den äldre delen av populära Sätofta. Huset är löpande renoverat genom åren och man har valt att ta fram fina detaljer såsom bjälkarna i taket på nedre plan, vilket ger huset en charmig och lantlig karaktär, bostaden har nämligen anor från 1800-talet.
Huset har en fantastisk tomt på ca 2.000 kvm som delvis gränsar till hästhagar och natur - området är lugnt och trevligt. Här finns många möjligheter för den trädgårdsintresserade som kanske vill odla i pallkragar eller anlägga ett eget trädgårdsland. Om man önskar att ha pool så finns det även gott om utrymme för det på tomten!

På fastigheten finns det stora byggnader om ca 150 kvm som använts som garage och verkstad. Här finns oändliga möjligheter för bland annat den motorintresserade, med gott om plats för motorcyklar och bilar, mycket utrymme att mecka på. Det finns även möjlighet att göra om delar av denna byggnad till en lägenhet för tex tonårsbarnen, eller att ha sin egen verksamhet i.

Bostadshuset är charmigt och ljust, med gott om plats för paret eller för den mindre familjen. Det hemtrevliga köket från 2022 har gott om arbetsytor och väggarnas pärlspont ger en fint lantlig känsla! Kaminen i vardagsrummet värmer skönt under de kyliga dagarna, detta rum är perfekt att ha som familjens sällskapsrum.
Matrummet inbjuder till härliga middagar med plats för flertalet gäster runt bordet. Från matrummet kommer man via altandörrar ut i det inglasade uterummet med gott om plats för bord och stolar, eller för loungemöbler om man hellre vill ha det.

På Gamla Byavägen bor man på cykelavstånd från skolor och förskolor, det går även bussar in till Höör där det finns gott om affärer och aktiviteter såsom badhus och flera gym. I centrala Höör finns tågstationen som erbjuder kollektivtrafik mot Malmö och Köpenhamn, samt mot Hässleholm och Kristianstad. I Sätofta ligger en badplats som är välbesökt under sommaren och i närområdet finns fina lekplatser samt gott om skog och härlig natur!

Varmt välkomna att anmäla intresse för denna charmiga fastighet!

Mer om mäklarna