Höör

Åkersbergsgatan 12A

REDO™
  • 5 rum
  • 205 + 116 kvm
  • Villa

Pampig villa på eftertraktad adress

Varmt välkomna till Åkersbergsgatan 12A!
På en av Höörs mest eftertraktade adresser har vi nu glädjen att få presentera Åkersbergsgatan 12A - en stor familjevilla med gångavstånd till allt. Med sina 205 kvm boyta och inredda källare om 116 kvm är det bara fantasin som sätter stopp. Huset genomgick en omfattanderenovering på 90/00-talet i en tidstypisk stil. I huset finns det stora sociala ytor, ett lantligt kök, tre badrum (ett på vardera våningsplan) och möjligheten till minst 6 sovrum. Till huset finns ett rymligt garage med förråd och ett inglasat uterum.

Från huset på Åkersbergsgatan 12A är ni på Höörs station på 5-10 minuters promenad, butikerna uppe på torget är bara 450 meter bort och rakt över gatan finns Stiftsgården Åkersberg med fantastisk restaurang och mysigt spa. I närområdet finns flertalet skolor och förskolor, promenadstråk och mysiga naturupplevelser. I Höör finns det gott om aktiviteter för stora och små - allt från idrott till kulinariska upplevelser. Med tåget tar ni er dessutom smidigt till Lund och Malmö på 25-40 minuter.

Huset på Åkersbergsgatan görs REDO inför en försäljning. Annonsen kommer därför uppdateras efterhand, men ni kan anmäla ert intresse redan nu. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Varmt välkomna!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Höör

Åkersbergsgatan 12A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.