Räng, Höllviken

Kämpevägen 6D

REDO™ Besiktigad
  • 4 rum
  • 112 kvm
  • Parhus

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välkommen till Kämpevägen 6D - ditt drömhem på en eftertraktad hörntomt!

Detta charmiga parhus erbjuder en perfekt kombination av stil och komfort, exteriört möts du utav en underbar trädgård som bjuder in till avkoppling och sociala stunder på en solig uteplats i sydvästläge, perfekt för långa sommarkvällar.
Beläget på en lugn gata med utmärkta parkeringsmöjligheter, har du samtidigt cykel- och gångavstånd (580 m) till en av områdets mest fantastiska vita sandstränder - en idealisk plats för både avkoppling och aktiviteter. Det finns gott om utrymme för att bygga en pool och tillräckligt med plats för aktiviteter som fotboll eller andra utomhuslekar som kräver en större yta i trädgården. Dessutom är detta område hem till en av Sveriges bästa skolor och barnomsorg, vilket gör det till en perfekt plats för barnfamiljer som vill kombinera trygghet och kvalitet i vardagen.

Inredningen i parhuset är väl genomtänkt, med generösa sociala ytor i en öppen planlösning som bjuder in till både vardagsliv och festliga tillfällen. Här finns tre välplanerade sovrum som ger utrymme för hela familjen, samt två moderna badrum som erbjuder både komfort och stil.

Goda kommunikationer strax utanför med buss med vidare förbindelser till Malmö City/Hyllie station.

Detta hem är inte bara en bostad, det är en plats att trivas på, med alla bekvämligheter som behövs för att skapa ett liv i harmoni. Missa inte chansen att förvärva ett hem som kombinerar närheten till natur och strand!

Välkommen att anmäla dig till visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Boka visning

  • Gå in på vår hemsida och boka gärna in er till visning. Vi ser fram emot att träffa er på plats. Välkommen.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Räng, Höllviken

Kämpevägen 6D

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.