Enplansvilla i vinkel med dubbelgarage för två bilar och stenlagd uppställningsplats

Höllviken Kronodal, Höllviken

Aspdalsvägen 3

Såld
  • 5 rum
  • 110 + 110 kvm
  • Villa

Enplansvilla i Höllviken med 233 m2 totalytor

Denna attraktiva kvalitetsvilla i vinkel, som är fördelad på ett plan och källare, är belägen på en insynsskyddad och områdestypisk trädgårdstomt som inkluderar två uterum och ett rejält garage för två bilar. Kronodal är ett barnvänligt och pittoreskt villaområde i den norra delen av Höllviken. Området är populärt bland familjer som uppskattar närhet till bra skolor, förskolor, sportanläggningar, allmänservice och infrastruktur. Inom gångavstånd längs Hjeltska promenaden ligger Fotevikens frihamn, där man kan förtöja sin jolle, eka eller fiskebåt. Med cykel är det bara några minuters färd till både vikingabyn och Lillhagens ridklubb. Närmast fastigheten finner man den lilla Kronodalsparken med gräsplan och fotbollsmål. Toppengallerian, med sitt breda utbud av affärer, ligger också på ett bekvämt gångavstånd.

Villan är robust och av hög kvalitet men står inför behovet av en modernisering och en ny, stolt ägare. Den klassiska och praktiska planlösningen erbjuder generösa rum som toppas med stora pivåfönster. Dessa fönster, med åldersbeständig teak i ytterbågen och fönsterkarmar av kalksten, tillför ett fantastiskt ljus. Flera golv pryds av hållbar parkett. Badrummen, inklusive ett gäst-wc, är modernt designade med helkaklade väggar och klinkergolv. Köket är rymligt och funktionellt med rikligt med skåp och arbetsytor. Källaren, som ger ytterligare 110 kvm, erbjuder utmärkta förvaringsutrymmen tillsammans med gillestuga med vacker eldstad och en stor tvättstuga. Gillestugan skulle också kunna omvandlas till en imponerande hemmabio eller ett hobbyrum, alternativt ett mysigt häng för tonåringar. Möjligheterna är oändliga - källaren innehåller även ett pentry med köksskåp och rejäla arbetsytor, samt ett modernt duschrum med wc, helkaklat i svart och vitt. Uteplatser och två uterum nås enkelt från vardagsrummet, vilket gör det lätt att njuta av trädgårdens alla trivselytor. Den rymliga tomten och villans optimala placering erbjuder gott om plats för lek och avkoppling, perfekt för den familj som söker sin egen privata gröna oas eller som kanske till och med vill anlägga en fin pool
Kontakta oss för en visning - detta är en synnerligen unik chans till att förvärva ett hem med obegränsad potential i populära badorten Höllviken.

Mer om mäklarna