Höllviken

Ekdalsvägen 1

Såld
  • 4 rum
  • 126 + 64 kvm
  • Villa

1 - plans villa på hörntomt i Höllviken

Välkommen till denna exceptionella villa, belägen på en eftertraktad hörntomt, där elegans och funktionalitet möts i perfekt harmoni. Med sina 4 rum, inklusive 3 generösa sovrum, och en boyta på 126 kvm kompletterad med 64 kvm biarea, är detta hem skräddarsytt för den moderna familjen som värdesätter stil och komfort.

Tomten pryds av grönska som skapar ett naturligt insynsskydd, vilket ger en känsla av en privat oas. Njut av morgonkaffet på terrassen på framsidan eller koppla av på den härliga inglasade uteplatsen på baksidan. Solen är generös med solstrålar oavsett var du befinner dig i trädgården. För de mysiga kvällarna finns en öppen spis både inomhus och utomhus, perfekt för att skapa en varm och inbjudande atmosfär året runt. Här finns plats för upp till 5 bilar, vilket gör parkeringen enkel och bekväm. Det finns carport och tillhörande garage.
På tomten finns även ett charmigt gästhus på ca 10 kvm - idealiskt för övernattande gäster, hemmakontoret eller som ett kreativt utrymme.

Denna villa är belägen i ett område som är perfekt för familjer med barn. Med närhet till både skolor och förskolor blir vardagen smidig och pendlingen enkel. Dessutom finns mataffärer och olika fritidsaktiviteter inom bekvämt avstånd, vilket gör det enkelt att balansera vardag och nöje.

Villan kombinerar allt du kan önska dig - från generösa ytor och funktionella utrymmen till en grönskande, insynsskyddad trädgård och närhet till alla nödvändigheter. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hem som erbjuder något för hela familjen.

Boka gärna in dig på en visning och upplev själv den unika charm och komfort som detta hem erbjuder.

Välkommen till ditt nya drömhem!

Mer om mäklarna