Höganäs, Höganäs

Råggatan 1

REDO™
  • 6 rum
  • 160 kvm
  • Villa
Högstbjudande 4 695 000 kr

Ett hem för den kräsne!

Ett nyligen renoverat hus med all bekvämlighet för den stora familjen.

Varmt välkommen till Råggatan 1 detta gedigna hus som de senaste tre åren genomgått totalrenovering. Här erbjuds både komfort och stil, i ett populärt villaområde med många hus och familjer, perfekt för dig som söker ett modernt hem i en trivsam miljö.

När du kliver in genom entrén möts du av en rymlig och ljus hall som sätter tonen för resten av huset. Här finner ni totalt sex rum, varav fyra sovrum, ett vardagsrum samt ett allrum på övre plan. Gott om plats för både familjeliv och umgänge.

Det nyrenoverade köket är en sann dröm för den matlagningsintresserade. Här finns moderna vitvaror, generösa arbetsytor och en stilren design som gör varje måltid till en njutning. Vardagsrummet är både inbjudande och mysigt, mycket tack vare den öppna planlösningen. Ett av husets många höjdpunkter är det härliga uterummet som nås smidigt från vardagsrummet. En perfekt yta för avkoppling eller sociala tillställningar oavsett årstid, dessutom har vi en kamin som sprider värme och trivsel under kyliga kvällar.

Huset stoltserar med två nyrenoverade badrum, utrustade med moderna bekvämligheter och högkvalitativa materialval. Utöver detta har samtliga golv och väggar i huset fått sig en uppfräschning, vilket ger ett enhetligt och stilrent intryck genom hela huset.

Huset har försetts med nya solceller som bidrar till lägre energikostnader. Det nya taket och bytet av syllar garanterar en trygg och hållbar boendemiljö för många år framöver.

I detta barnvänliga villaområde har du nära till allt du behöver för en bekväm vardag. Här finns skolor, lekplatser och natursköna promenadstråk. Med sitt läge i Höganäs kommun erbjuder Råggatan 1 både en lugn tillflyktsort och enkel access till stadens alla bekvämligheter.

Välkommen hem till Råggatan 1, en villa där varje detalj är noggrant genomtänkt och renoverad med omsorg. Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska hem.

Kontakta oss på SkandiaMäklarna för att boka en visning!

Utförda renoveringar/förbättringar:

Syllar - sep 2021
Kök - Jan 2022
Nibe vattenberedare - april 2022
Badrum - april 2022
Nytt elskåp - maj 2022
Takbyte - juli 2022
Fasadpanel - juli 2022
Solceller - oktober 2023
Fönster 3-glas - 2023
Ytterdörr baksidan - 2023
Altandörr - 2023
Laddstolpe - 2023

Luft-luft värmepump - nere 2022
Luft-luft värmepump - uppe 2024

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Höganäs, Höganäs

Råggatan 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.