Vattentornsområdet, Hofors

Borgvägen 20

Besiktigad
  • 7 rum
  • 120 + 141 kvm
  • Villa
Utgångspris 1 950 000 kr

Nyrenoverad och rymlig villa i omtyckt område!

Nyrenoverad och rymlig villa som erbjuder både stil och komfort i eftertraktat område! Med hela sju rum, varav fem rymliga sovrum, erbjuder detta hem gott om plats för både familj och gäster, såväl som ger möjligheter för egenföretagaren som vill kunna ta emot besökare i anslutning till entrén.

Huset har genomgått en smakfull renovering under 2023. Här erbjuds nu ljusa utrymmen med densamma vackra laminatgolv i så gott som alla rum, vilket ger ett fräscht och enhetligt intryck. Det nya och luftiga köket är en dröm för matlagningsentusiaster, med gott om arbetsyta och plats för hela familjen att samlas.
Den nyrenoverade tvättstugan fungerar även som en avkopplande relaxavdelning, där du kan varva ner efter en lång dag med en varm dusch och pulssänkande bastubad. I det inbjudande allrummet intill hittar du en mysig braskamin som blir hemmets naturliga samlingspunkt under de kyliga vinterkvällarna.

För lägre driftkostnader har ett vattenburet uppvärmningssystem via luft-vatten-värmepump installerats, det säkerställer ett behagligt inomhusklimat året runt.

Trädgården ger plats för sommarlekar och avkoppling. Här finns flera härliga uteplatser i direkt anslutning till huset där du kan njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. För barnfamiljen är närheten till lekplatsen ett stort plus, då den ligger precis intill fastigheten.

Välkommen Hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vattentornsområdet, Hofors

Borgvägen 20

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.