Edsken, Hofors

Karlsborgsvägen 21

Såld
  • 2 rum
  • 65 + 3 kvm
  • Villa

Sjönära och naturskönt läge vid Edsken!

För dig som drömmer om en bostad eller ett fritidshus intill populära sjön Edsken! Här spenderar du dagarna med en magnifik utsikt över sjöns glittrande vatten. Utöver detta har du servitut till en egen brygga och badplats som ger dig möjlighet till svalkande dopp och båtliv under sommarmånaderna. Vad sägs om att kunna gå några meter ner till bryggan för att ta båten och familjen på en dagsutflykt över Edsken, vidare till sjön Fullen vid Silfhytteå och för att sedan kunna ta dig vidare till Grycken.

Praktiskt och bekvämt boende om ett plan där planlösningen erbjuder ljusa och trivsamma utrymmen. Badrum renoverat 2013 och sovrum med egen altan, Vardagsrummet är en social samlingsplats, med en värmande braskamin som skapar en ombonad och mysig atmosfär under de kallare månaderna. Från vardagsrummet tar du dig också till härligt uterum där du kan njuta av den magnifika sjöutsikten året om. Köket, med sin stora matplats, ger möjlighet till ombyggnad för att skapa ett eller två extra sovrum, vilket gör detta hus perfekt för både den mindre familjen och paret som önskar extra utrymme.

På den rymliga tomten finns även ett gästhus med plats för extra sovplatser till besökare eller för egenföretagaren, samt ett garage om cirka 30 kvm för bekväm förvaring av fordon och utrustning.

Du har smidig acess till fastigheten från E16 och för dagar du önskar ta dig in till Sandviken eller Gävle så finns goda bussförbindelser uppe vid vägen. För dig som tycker om att vara aktiv på fritiden så finner du inom Hofors kommun flera möjligheter till att kunna sporta eller röra på dig tack vare paddelhall, ridskola, hockeyhall, fotbollsplan, kanotstadium, slalombacke, crossbana, simhall, gym såväl som vackra vandringsleder och fiskemöjligheter.

Detta är din chans att förvärva en sjönära bostad vid populära Edsken med potential att anpassa efter dina behov och drömmar. Med skogen bakom dig och sjön framför dig har du tillgång till det bästa av två världar - naturens stillhet och vattnets skönhet.

Välkommen till ett riktigt smultronställe!

Mer om mäklarna