Fridene Skogshäll 1

Fridene, Hjo

Fridene Skogshäll 1

Såld
  • 5 rum
  • 120 + 50 kvm
  • Villa

Trevlig fastighet med betesmark strax utanför Hjo!

Nu erbjuds du en naturskön pärla belägen i det idylliska landskapet utanför Hjo, Fridene. Här finns en fantastisk möjlighet att förverkliga dina drömmar om ett liv på landet med närhet till naturen.

Välkommen hem till Fridene Skogshäll 1. På denna generösa fastighet finns ett charmigt bostadshus, en 1 1/2-plansvilla med källare, som erbjuder bekvämligheter för hela familjen. Huset har en inglasad altan, perfekt för avkoppling och njutning av den vackra utsikten över den trevliga trädgårdstomten. Här kan du skapa din egna oas med plats för både blomsterprakt och odling.

Med rikligt med betesmark är denna fastighet idealisk för dig som drömmer om att ha hästar eller andra djur. Här finns utrymme att låta djuren ströva fritt i det natursköna landskapet.

Fridene Skohshäll 1 erbjuder flera praktiska byggnader på tomten som gör livet på landet bekvämt och funktionellt. Bland annat två garage där du får rum att både parkera bilen och förvara diverse redskap och tillhörigheter.

Beläget med naturen som närmsta granne får du en känsla av lugn och ro och ger möjlighet till härliga promenader och naturupplevelser.

Varmt välkommen att anmäla intresse!

Mer om mäklarna