Sofieberg, Helsingborg

Pomonagatan 16

REDO™
  • 4 rum
  • 93 + 42 kvm
  • Villa
Högstbjudande 4 000 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Charmigt 1,5-planshus med källare & fin omgivning uppfört på 30-talet.

En charmig 30-talsvilla med härligt ljusinsläpp, perfekt för den lilla familjen - eller ett bekvämt boende med härliga sällskapsytor såväl invändigt som utvändigt. På Pomonagatan 16 i populära Sofieberg ligger denna villa, ombonad av en lättskött och lummig omgivning med garage.

Mitt på den lugna gatan reser sig denna levande och detaljrika putsfasad och för den som tar klivet in genom villans smakfulla entré, välkomnar en ljus och rymlig hall med avhängning. Från hallen och genom vardagsrummet är det fri siktlinje ut mot den stora trädgårdens grönska och dess stora trädäck. Härute finns också ett fristående uterum, växthus samt fina sociala uteplats. Separat garagedel med laddstolpe och indragen el - perfekt för den händige köparen som vill ha ett arbetsrum.

Braskaminens värmande eldstad är ett naturligt centrum i det väl tilltagna vardagsrummet, som binds samman i ett fint flöde mellan matplats och kök med bardisk; en planlösning som bjuder in till umgänge och samtal, även medan matlagning pågår. Köket är arbetsvänligt och inbjudande. Trämönstrade köksluckor matchas med grått stänkskydd och den utmärkta utrustningen av köksmaskiner underlättar arbetet - här finns allt mellan energismarta och rostfria vitvaror till goda förvaringsmöjligheter.

Detta gedigna och välmående hus fördelar sina ca 80 kvadratmeter på 1,5-plan och fyra rum + 50 kvadratmeter som består av en inredd källare. Så för den som tar trappstegen upp till andra våningen väntar två ljusa sovrum med klädkammare/garderober samt ett helkaklat badrum med duschhörna. Hela inredningen utmärks av kvalitet och omsorg om detaljer, från kakelvalen i våtutrymmena till de smarta förvaringslösningarna. Trapporna ner från entréplan tar oss smidigt till källarplan. Här erbjuds rum och yta för arbetsro, gäster, förvaring eller annat tänkbart. På samma våningsplan finns husets andra badrum, med dessutom tvätt/tork-maskin. Stadsnät/fiber finns inkopplat i huset.

Pomonagatan 16 ligger i ett familjevänligt villakvarter med gångavstånd till bland annat vackra Jordbodalen med lekplats och promenad/joggingslingor, skolor och service. Här finns också goda kommunikationer med buss och bil. Pendlaren kommer snabbt till närmaste busshållplats och ut på väg 111 eller E4/E6.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Boka visning

  • Förhandsvisning, anmälan krävs. Anmälan görs på annonssidan eller genom kontakt med fastighetsmäklaren.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Entréplan
    Entréplan
  • Övre våningsplan
    Övre våningsplan

Sofieberg, Helsingborg

Pomonagatan 16

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.