Ödåkra, Helsingborg

Jupitergatan 22

Såld
  • 5 rum
  • 131 + 44 kvm
  • Villa

Otroligt välplanerad 1,5-plansvilla med ombonad & välskött trädgård!

Ett bländande vardagsrum med härligt ljusflöde väntar den som stiger över tröskeln på Jupitergatan 22 ett stenkast från all tänkbar service i familjevänliga Ödåkra. Här erbjuds ett unikt boende med stora möjligheter för den som vill bo riktigt bekvämt med möjligheten att bedriva egen verksamhet.

Villan fördelar sina 131 på 1,5-plansvilla med fem rum och kök. Biytan på 44 kvadratmeter avser uterum samt en separat byggnad för förråd och möjlighet till egen verksamhet. Invändigt i huset finner vi fina sociala ytor, välskötta ytskikt och gott om utrymme för familjen som vill bo riktigt bekvämt i populära Ödåkra. Tre sovrum med möjlighet till ett fjärde sovrum genom att dela av befintligt vardagsrum. Arbetsvänligt kök med groventré i anslutning i fint skick med plats för matbord. Vidare finner vi ett uterum med access från vardagsrum samt ett stort helkaklat badrum med jacuzzi-bad centralt beläget på entréplan. Från hallen tar vi trapporna upp till övre plan. Här finner vi tre sovrum , ett allrum, klädkammare samt ett helkaklat badrum med dusch.

Utvändigt finner vi en ombonad tomt med stenmur på framsidan och fina växter, gräsmatta, träddäck och häckar på baksidan. Trädgården är inbjudande och mycket välskött, vilket förhöjer boendekvalitén och som garanterat kommer uppskattas av den trädgårdsintresserade köparen. På uppfarten finner vi plats till tre bilar. Den separata byggnaden har en förrådsdel som nås från trädgårdssidan och verksamhetsrummet har en egen ingång som nås från andra sidan gaveln.

Ödåkra ligger åtta kilometer utanför Helsingborg med nära till bland annat prisbelönta shoppingcentret Väla, där det finns både internationella kedjor och lokala trendbutiker inom allt från mode och skönhet till sport och heminredning. I Ödåkra finns också populära utflyktsmålet Spritan med butiker, restauranger och padelhall. Byn har även uppskattade förskolor och skolor (ÅK1-9) liksom goda kommunikationer, med tåg och buss en lätt promenad från huset.

Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna