Miatorp, Helsingborg

Decauvillegatan 22

Såld
  • 5 rum
  • 122 + 96 kvm
  • Villa

En "modern" resa tillbaka till tidigt 1900-tal!

Varmt välkommen till Decauvillegatan 22 och denna charmiga villa från det glittrande 1920-talet!

Stig in i ett hus som bär på äldre tidstypiska detaljer samtidigt som det omfamnar modern komfort. Varje detalj berättar en historia, från de robusta Helsingborgsteglen till de vackra stengolven. Detta är inte bara ett hem utan ett konstverk av omtänksam renovering och genomtänkta designval. Här bjuds på en takhöjd på 2,60m, stora fönster och öppen planlösning.

Detta moderna boende är ett paradis av generösa ytor och elegant inredning. Med tre rymliga sovrum och två välutrustade badrum, finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Men det stannar inte där! källaren erbjuder utrymme för tvättstuga, walk-in closet, kontor eller gästrum, vilket ger flexibilitet och möjligheter att skapa den perfekta livsstilen.

Ett tillägg av ett garage för att skydda din bil, en mysig trädgård för avkoppling, en rymlig altan för utomhusmåltider och en oinredd vind för framtida expansion, gör detta hem komplett.
Kom och upplev en perfekt blandning av historia och modernitet i detta unika hem.

En härlig trädgård med sol från morgon till kväll, en charmig altan omgiven av grönska och en stor gräsmatta skapar en inbjudande atmosfär. Denna trädgård har stor potential och likt andra hem i området finns det plats för att förverkliga drömmar som pool, växthus och mer.

Mer om mäklarna