Trevlig utsida

Husensjö, Helsingborg

Västerviksgatan 8

Såld
  • 3 rum
  • 80 + 43 kvm
  • Villa

1,5-plans villa i eftertraktade Husensjö!

Här har du chansen att förvärva en fastighet som erbjuder fantastiska möjligheter att skapa ditt drömhem. Beläget på Husensjö, ett av Helsingborgs mest eftertraktade områden ligger denna oslipade diamant i ett utmärkt läge med närhet till all tänkbar service, kommunikation och grönområden. Fastigheten består av ett 1,5-planshus med källare, och erbjuder därutöver detta en rymlig trädgård, perfekt för familjen som vill bo bekvämt!

Väl inne på trädgården så är det omöjligt att missa den vackra inramning av grönska av varierande sort som denna fastighet erbjuder. Här kan du skapa ditt eget lilla paradis i trädgården som för övrigt är mycket lättskött med tanke på dess sköna storlek. Invändigt fördelar sig 80 + 43 kvm på två rum och kök, badrum, gäst-wc samt en källarvåning. Huset är i behov av en omfattande renovering, men har goda förutsättningar för att bli en riktigt drömhem!

Fastigheten är dessutom förbesiktigad av säljarna samt försäkrad mot dolda fel! Dessutom är huset är med i bevarandeprogrammet.

Här kommer du bo på ett familjevänligt och centralt läge med närhet till bland annat grönområden, matbutiker, skolor, förskolor och bra kommunikationer. Olympiahallen ligger i närheten, Fredriksdals trädgårdar en kort promenad bort och Helsingborgs centrum nås enkelt med en kort cykeltur. En fastighet perfekt för dem vill leva ett problemfritt villa-liv!

Missa inte chansen att förvärva ditt framtida drömboende, välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna