Husensjö, Helsingborg

Motalagatan 34

REDO™
  • 6 rum
  • 170 + 52 kvm
  • Villa
Högstbjudande 5 995 000 kr

Charmig familjevilla från 20-talet med karaktär och utmärkt läge på Husensjö!

Välkomna till denna otroligt charmiga familjevilla från 1920-talet, rik på karaktär och med ett fantastiskt läge på Husensjö.

Genom tidstypiska dubbeldörrar når man entréplan som erbjuder generösa sociala ytor där vardagsrum och matplats smidigt flyter samman. Här löper vitlaserad askparkett genom hela huset och möter ett stilrent Ballingslöv-kök. Både kök och vardagsrum har access till en solig altan i västerläge. På detta plan finns ett rymligt sovrum med flera garderober och genom hallen hittar vi även ett utav husens två badrum.

Vidare tar vi steget upp till andra våningen där en totalrenovering utförts under 2019. Här erbjuder övre plan en genomtänkt planlösning med stora fönster som maximerar ljusinsläppet. Synliga takbjälkar binder samman övre hall med ett stort och maffigt sovrum som är öppet upp till nock och med dubbla glasdörrar som leder till balkongen. Våningen har dessutom två mindre sovrum och ett luftigt allrum. Direkt ovanför trappan finner vi ett elegant badrum i gråa toner, utrustat med golvvärme.

Huset källarplan inrymmer en stor tvättstuga, förvaringsutrymmen, toalett och ett mångsidigt rum med många möjligheter. Fiber är installerat och uppvärmningen sker via fjärrvärme.

Den generösa hörntomten inkluderar ett rymligt förråd för trädgårdsredskap och annan typ av förvaring som önskas. Stor uppfart med plats för flera bilar.

Här bor man med närhet till ett flertal skolor och aktiviteter. Centrum når man med cykelavstånd och med bilen har man några få minuter till väg 111, E4 och E6. Perfekt läge för familjen, lugn omgivning men samtidigt närhet till allt vad man kan tänkas behöva.

Denna villa är perfekt för familjen som söker en kombination av charm, modernitet och ett fantastiskt läge.

Välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Husensjö, Helsingborg

Motalagatan 34

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.