Husensjö, Helsingborg

Skövdegatan 6B

Såld
  • 5 rum
  • 150 kvm
  • Villa

Enplansdröm till salu

Välkomna till detta oöverträffliga enplansdrömshus, en riktig pärla belägen i ett av Helsingborgs mest eftertraktade områden. Detta nyligen uppförda hus utmärker sig verkligen i mängden. Med sin placering i ett av de mest barnvänliga kvarteren och med minimal biltrafik skapar det en atmosfär av ro och trygghet som gör att hela familjen kan trivas här. Det noggranna materialvalet i detta hus bidrar inte bara till dess estetiska skönhet, utan också till dess funktionalitet och långsiktiga hållbarhet. Det är verkligen ett hem som uppfyller de högsta standarder när det gäller design och kvalitet.

När du stiger ut i trädgården, som gränsar till ett vackert grönområde, möts du av en symfoni av harmonisk fågelkvitter. Det är som att naturen själv välkomnar dig till en ny dag. Huset är varsamt planerat och erbjuder hela 150 kvadratmeter boendeyta. Där finner du fyra rymliga sovrum och två fullt utrustade badrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen och eventuella gäster. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en inbjudande och social atmosfär som är perfekt för gemensamma stunder och umgänge. Trädgården är insynsskyddad och ger den privata känslan som du och din familj behöver för att koppla av och njuta av utomhuslivet. Dessutom finns en generös biluppfart som enkelt rymmer upp till två bilar, vilket gör vardagen smidigare och bekvämare.

Detta område är inte bara barnvänligt, det är också säkert och välsköt. Med närhet till Sally Bauerskolan, en av Helsingborgs mest ansedda skolor, kan du vara säker på att dina barn får en utmärkt utbildning. En lekplats ligger bara en minuts promenad bort. Dessutom finns bekväma tillgångar till affärer och butiker inom räckhåll.

Slutligen kan man sammanfatta detta hus som drömbostaden du alltid önskat dig. För att verkligen förstå dess unika charm och potential måste du uppleva det på plats. Detta är det idealiska hemmet för en familj som söker komfort, lugn och närhet till allt som Helsingborg har att erbjuda. Skynda dig att boka en visning, för denna möjlighet kommer inte att vara tillgänglig länge!

Mer om mäklarna