Gustavslund, Helsingborg

Kapplandsgatan 10

Såld
  • 4 rum
  • 127 + 20 kvm
  • Villa

Välskött 1-planshus i familjevänliga Gustavslund!

I ett av Helsingborgs mest eftertraktade bostadsområde kan vi äntligen presentera detta välskötta 1-planshus. Gustavslund har blivit känt för sin natursköna omgivning och blandade bebyggelse, med service, skolor och aktiviteter för alla åldrar inom nära räckhåll. En perfekt kombination för familjen!

Huset fördelar sina 127 kvadratmeter på fyra rum och kök, varav tre rymliga sovrum. Kök består av stilrena gråa köksluckor, välutrustad maskinpark och gott om plats för arbete och matbord. Vardagsrummet bjuder på rymliga sociala ytor, stora fönsterpartier mot uterum och trädgård och braskamin. Vidare har man tre sovrum, varav ett master-bedroom med walk-in-closet. Huset har två helkaklade badrum, den ena nås från master-bedroom och den andra ligger i anslutning till övriga sovrum. Slutligen finns ett grovkök med tvättmöjligheten samt ett stort inglasat uterum om ca 20 kvadratmeter.

Trädgården ombonas av en insynsskyddad häck, gräsmatta och olika sociala ytor runt huset. På tomten finns två förråd, carport och plats för bil på uppfarten. Här bor man riktigt bekvämt med gångavstånd till förskolor, skolor, diverse träningsaktiviteter, pizzeria och mycket natur. Ett stenkast får ytterdörren går busslinje 3 som tar dig till Helsingborg C på ca 12 minuter. Sammantaget ett härligt hem med närhet till allt vad vardagen kräver.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna