Gustavslund, Helsingborg

Spireagatan 10

REDO™
  • 4 rum
  • 120 kvm
  • Villa
Högstbjudande 4 595 000 kr

Välskött villa på 120 kvm i Gustavslund med trivsam trädgård!

Välkommen till denna fantastiska villa på Gustavslund!

Föreställ dig att bo i en lugn och trygg miljö med alla moderna bekvämligheter du kan önska dig. Denna välplanerade villa på 120 kvm, fördelad på två plan, är den perfekta platsen för barnfamiljen att skapa minnen för livet.

På entréplan möts du av en inbjudande och öppen planlösning som förenar kök och vardagsrum. Från köket leder en altandörr ut till en charmig uteplats, omgiven av en grönskande häck och färgsprakande dahlior. En idealisk plats för morgonkaffet! I anslutning till köket finns en praktisk groventré med tvättstuga.

Vardagsrummet fungerar som husets naturliga samlingspunkt, med gott om utrymme för både soffgrupp och matbord. Här kan familjen samlas för vardagliga måltider, filmkvällar och umgänge. Kliv ut från vardagsrummet till den härliga, insynsskyddade trädgården. På nedre plan finns även ett helkaklat badrum. En trappa upp finner du tre sovrum, ytterligare ett badrum och ett mindre vardagsrum.

På Gustavslund bor du i ett område där barnen kan leka fritt, samtidigt som du har närhet till allt du behöver: förskolor, skolor, matbutiker och fritidsaktiviteter. Här får du njuta av naturens lugn, samtidigt som stadens puls finns inom bekvämt avstånd.

Missa inte chansen att förverkliga dina husdrömmar på Spireagatan 10!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gustavslund, Helsingborg

Spireagatan 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.