Fältabacken/ Wilson Park, Helsingborg

Traktörsgatan 29

REDO™
  • 5 rum
  • 145 + 43 kvm
  • Villa
Högstbjudande 4 795 000 kr

En "modern" resa tillbaka till 1920-talet!

Välkommen till Traktörsgatan 29, en fastighet med anor från 1925 som förenar tidlös charm med modern komfort. Huset erbjuder en boyta på 145 kvadratmeter, en biyta på 43 kvadratmeter och en generös tomt på 693 kvadratmeter som inbjuder till både avkoppling och sociala tillställningar.

När du kliver in genom dörren möts du av en öppen planlösning som badar i naturligt ljus, särskilt i det hemtrevliga köket där genomtänkta detaljer skapar en unik atmosfär. Köket har gott om plats för ett ordentligt matbord, vilket gör det till en naturlig samlingsplats för familjen. Härifrån når du vardagsrummet, som med sin mysiga atmosfär och tillgång till en liten terrass med utsikt över den charmiga trädgården, blir den perfekta platsen för avkopplande stunder. Ett av husets två badrum finns också på detta våningsplan.

En trappa upp väntar två rymliga sovrum, ett allrum och ett nyrenoverat badrum med dusch. På denna våning finner du också en balkong som låter solljuset flöda in och skapar en ljus och luftig känsla.

Källaren erbjuder plats för hobbyrum, förvaring och en praktisk tvättstuga ? ett perfekt utrymme för dig som behöver extra förvaringsmöjligheter.

Trädgården är en fröjd för ögat och en oas för den som uppskattar utomhusliv. Med en uteplats, terrass, pergola och fruktträd är detta en plats där du kan njuta av både lugn och aktivitet. Den stora hörntomten ger gott om utrymme för lek och sociala sammankomster.

Med sitt läge inom promenadavstånd till city, butiker, restauranger och havet, erbjuder detta hus ett unikt tillfälle att äga ett hem där historia och nutid möts i perfekt harmoni.

Välkommen att upptäcka denna pärla på Traktörsgatan 29 med oss på SkandiaMäklarna!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Fältabacken/ Wilson Park, Helsingborg

Traktörsgatan 29

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.