Ättekulla, Helsingborg

Runristargatan 23

REDO™
  • 5 rum
  • 118 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 195 000 kr

Välplanerat parhus med hörntomt på Ättekulla!

Välkommen till Runristargatan 23 , ett fantastiskt boende för familjen som söker både yta och bekvämlighet!

Detta rymliga parhus om 118 kvm fördelat på fem rum och kök, erbjuder ett bekvämt boende med en hörntomt på 257kvm. Här har ni ett perfekt hem med en underbar uteplats och trädgård, renoverade ytor och närhet till både grönska och stadens puls.

När du kliver in i bostaden möts du av ett fräscht och välplanerat hem. Köket, som är renoverat 2019 med stilrena ljusgrå luckor och svarta detaljer, erbjuder gott om arbetsyta och förvaring. Matplatsen, som ligger i anslutning till köket rymmer enkelt ett större sällskap och härifrån leder altandörrarna ut till den trevliga uteplatsen på baksidan. Uteplatsen är perfekt för sociala sammankomster eller avkoppling under soliga dagar.

På nedre plan finns, förutom kök och vardagsrum, även master bedroom, badrum och tvättstuga. En trappa upp finner du två rymliga sovrum, vardagsrum och ytterligare ett badrum. Med andra ord, en mycket välplanerad bostad som är perfekt för familjelivet!

På Runristargatan 23 bor du i ett lugnt och familjevänligt område, med närhet till skolor, förskola och goda kommunikationsmöjligheter. Med närhet till både natur och stadsliv är detta det perfekta boendet för den moderna familjen.

Välkommen att upptäcka ditt nya drömhem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Ättekulla, Helsingborg

Runristargatan 23

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.