Hässelby Villastad Södra, Hässelby

Loviselundsvägen 109

  • 174 + 29 kvm
  • Villa
Utgångspris 7 495 000 kr

Här presenterar jag en charmig och exklusiv familjevilla om 174 kvm (biarea om 29 kvm) med optimal planlösning för den ytkrävande familjen. En familjeidyll med många barn i området och trevlig grannsamverkan. Bostaden präglas av ljusa väggar och listverk vilket gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak och därigenom skapa ert egna drömboende. Här bor familjen bekvämt med närhet till förskolor, skolor och naturområden. Ett stort trädäck på baksidan av huset med plats för matgrupp och loungemöbler samt garage. Välkomna att stiga på!

Vi öppnar dörren och kliver in och möts direkt av den härliga hemmakänslan som genomsyrar hela bostaden. Entréhallen erbjuder gott om plats för både hatt- och skohylla där ni kan hänga av er era ytterkläder. Intill entréhallen hittar vi en perfekt placerad gäst-wc samt ypperliga förvaringsmöjligheter i ett förråd. Vidare finns bostadens tvättstuga med en intilliggande bastu samt dusch. Till vänster från hallen finns en gillestuga som går att disponera som matrum, tv-rum - här finns utgång till uteplats och trädgård. Två av bostadens sovrum finns på entréplanet där ett av rummen disponeras som hemmakontor.

Vi tar en trappa upp till övre plan - här finns det gott om svängrum för familjens fredagsmys som för lördagens festligheter med vännerna. Det väl tilltagna köket är stilsäkert med vita släta skåpluckor och lådfronter. Här erbjuds allt som önskas med exklusiva materialval i fokus. Vardagsrummet, som är i en delvis öppen planlösning med köket badar i härligt solljus från stora fönsterpartier. Här finns även utgång till bostadens balkong. Vidare på våningsplanet erbjuds ett rymligt helkaklat badrum, två ordentliga sovrum med walk-in closet intill master bedroom.

Hässelby Gård C har matbutik, bank, apotek och vårdcentral. Den som söker ett större utbud av butiker och service kan besöka Åkermyntan C, Vinsta industriområde eller Vällingby C. Det finns flera bra badplatser i närheten som Hässelby Strandbad, Maltesholmsbadet och Kanaanbadet. Här finns också flera båtklubbar och en utomhusbassäng i Nälsta. I Grimstaskogens naturreservat finns motionsslingor och på Grimsta sportfält fotbollsplaner, ishockeyhall och ridhus. Hässelby golf erbjuder en 9-hålbana samt bra range och övningsområde. I Vällingby-Hässelby stadsdelsområde finns cirka 14 grundskolor och 75 förskolor med olika inriktning i både kommunal och privat regi. Från Vällingby tar du dig till Stockholm city med tunnelbana på cirka 30 minuter. Du kan också enkelt ta dig med buss till Spånga C, Jakobsbergs C och Solna C.

För frågor om bostaden och området kontakt ansvarig mäklare Martin Rebel, 076-640 50 01!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Hässelby Villastad Södra, Hässelby

Loviselundsvägen 109

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.