Hässelby Södra Villastad, Hässelby

Sandviksvägen 76

Såld
  • 6 rum
  • 126 + 35 kvm
  • Radhus

Här har ni nu tillfälle att flytta in ett exklusivt och familjärt radhus om 126 kvm (biarea 35 kvm) fördelat på två plan med stilsäkra materialval i fokus. I populära Hässelby Södra villastad saluförs nu detta fantastiska familjevänliga radhus som har allt man kan önska sig och lite till. Bostaden präglas av en härlig hemmakänsla med ljust målade väggar och enhetligt golv - här är det bara att flytta in och börja trivas. Lägg dessutom till den magiska uteplatsen som erbjuder flera olika möblemang samt balkongen som vätter mot den grönskande innergården. Här finns möjlighet för er familj att sätta guldkant på vardagen!

Vi välkomnas in i den ljusa och rymliga entréhallen som erbjuder gott om plats för både hatt- och skohylla. På entréplanet hittar vi tre av bostadens fem sovrum. Här finns gott om plats för den ytkrävande familjen att få plats. Något av sovrummen kan med fördel disponeras som hemmakontor eller varför inte inreda ett bibliotek. I anslutning till master bedroom finns sen walk-in closet som är något utöver det vanliga. Vidare på våningsplanet finns en rymlig tvättstuga med allt som efterfrågas samt ett helkaklat badrum med duschhörna och en gäst-wc.

En trappa upp hittar vi bostadens fantastiska kök med stilrena vita skåpluckor och lådfronter med snygg mörk arbetsbänk. Här finns gott om plats för familjens vardagsmiddagar som helgens festmåltider. Intill köket hittar vi vardagsrummet som badar i härligt solljus från de stora fönsterpartierna - möblera med soffgrupp samt en matsalshörna om så önskas. Här finns även utgång till bostadens balkong. Vidare på våningsplanet finns bostadens ytterligare två sovrum samt ett helkaklat badrum med duschhörna som andas hotellkänsla.

Hässelby Södra Villastad är en dröm för såväl barnfamiljer som paret med högt ställda krav. Här finns bland annat fin lekplats, nästintill bilfria vägar, närhet till natur och lummig skog samt rolig pulkabacke vintertid runt husknuten. Sommartid kan ni ta en kort promenad ner till Allmänna badet för ett morgondopp. Närhet till förskolor, skolor, Mälaren, bad, båtklubbar, motionsspår, natur och kommunikationer.

För frågor om bostaden och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Rebel!

Mer om mäklarna