Hammar, Hammarö

Gösvägen 117

Såld
  • 5 rum
  • 133 kvm
  • Radhus

Friköpt superfint radhus på populära och barnvänliga Hammar/Hammarö!

På en trygg bilfri gata med lekparker och naturen runt hörnet är detta ett av Hammarös mest barnvänliga platser att bo på.
Från ytterdörren når du stora delar av ön via fina cykelvägar. Endast några minuter bort finner du flera populära förskolor och nyrenoverade Hammarlundens skola från fsk-åk9. Ett stenkast bort når du kollektivtrafik som tar dig till Karlstads stadskärna på ca 10 min.
Du finner även matvarubutiker, restauranger och apotek på bekvämt avstånd. Ett dopp i Väners glittrande vatten kan du på några minuter ta från både klippa, brygga och strand en varm sommardag, eller varför inte testa fiskelyckan.

Välkommen till Gösvägen 117 och denna friköpta bostad som erbjuder en modern känsla med fina naturnära nyanser. I första plan finner du en välkomnande hall, fint praktiskt kök med tidlösa vita luckor och ett väl tilltaget vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matbord. I vardagsrummet sprakar en mysig värmande brasa från en effektiv kamin och härifrån når du även bostadens underbara inglasade altan där du kan njuta från tidig vår till långt in på hösten. Vidare når du en lättskött grönskande trädgård och precis intill finner du gräsytor som bjuder in till mycket lek och spel.

Bostadens markplan erbjuder även tvättstuga med groventré, wc och ett praktiskt förråd under trappen.
Vidare på övre plan finner du hela fyra sovrum varav ett med en superfin walk-in-closet många drömmer om och en härlig balkong. Renoverat helkaklat duschrum,

I övrigt tillhör två förråd varav ett på framsidan och ett på baksidan. Fiber installerat, garage och en parkeringsplats tillhör fastigheten.

Nu finns chansen att förvärva detta guldkorn som det bara är att flytta in i.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

Mer om mäklarna