Mellösa, Hälleforsnäs

Celsings allé 6

Besiktigad
  • 6 rum
  • 155 + 44 kvm
  • Villa
Högstbjudande 949 500 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Celsings allé 6

Unik bostad med oändliga möjligheter, här har du ett energieffektivt boende med ny bergvärme och verksamhetslokal.

Välkommen till detta unika projekt som är i behov av renovering, här har du möjlighet att förvärva denna bostad med en verksamhetslokal, stor trädgård samt nyinstallerad bergvärmepump med varmvattenberedare.

Bostadens entréplan erbjuder en stor hall, kök, matplats, vardagsrum, toalett samt två sovrum. Vardagsrummet har ett charmigt golv med en charmig eldstad som måste provtryckas och besiktas, från vardagsrummet kan man ta sig vidare ut på baksidan.

På bostadens övervåning finner vi ett sovrum, utgång till balkongen, förråd samt ett rum som är början till en spaavdelning med bastu. I bostadens källare finns förråd, mindre garage (nås utifrån) samt rummet där den nya bergvärmen och varmvattenberedaren står.

Den stora tomten erbjuder utrymme för trädgårdsaktivitet och lek samt att det finns ett förråd utomhus som behöver tittas över.

Bostadens har ett bra läge med närhet till allt du behöver. I närheten finns matbutik, café, busshållplatsen, skola och tågstation.

Varmt välkommen att kontakta mig vid intresse, missa inte chansen att förvärva denna fastighet med oändliga möjligheter.

Boka visning

  • Bokad visning - vänligen anmäl er vid intresse!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Mellösa, Hälleforsnäs

Celsings allé 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.