Mälarhöjden, Hägersten

Sankt Mickelsgatan 101

  • 8 rum
  • 240 + 124 kvm
  • Villa
Utgångspris 13 495 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Stor Mälarhöjdsvilla med generös tomt & möjlighet att skapa nästa bostadsdröm! Nära skola & t-bana.

Varmt välkomna till en av Mälarhöjdens största villor, med en bostadsyta om ca 360 kvm! Byggnaden är idag utriven, vilket ger er friheten att själva skapa nästa bostadsdröm, helt efter egna behov och önskemål. Nu finns chansen att förverkliga drömmen om generösa utrymmen, med plats för den stora familjen. Ursprungshuset är från 20-talet men tack vare tillbyggnaden på 70-talet finns två entréer in till bostaden, vilket är en utmärkt grund för er som är ute efter ett generationsboende eller som vill ha möjlighet till uthyrning. Det finns charm kvar att bevara, för er som vill liva upp känslan från byggnadsåren. Möjligheterna är oändliga och med lite god fantasi finns inga begränsningar!

Denna rymliga villa ligger på en väl tilltagen hörntomt och ytan uppgår till hela 980 kvm. Huset omges av en frodig trädgård med gott om planteringar och grönområden som skapar en harmonisk atmosfär. Här finns möjlighet att skapa er egen drömträdgård där ni kan njuta av lugnet och naturen. För de yngsta i familjen finns gott om gräsytor att leka på som bjuder in till lekfulla sommaraktiviteter. Det finns även en stor uppfart med plats för en eller flera bilar, helt utefter eget behov!

Det strategiska läget erbjuder en perfekt balans mellan stadens bekvämligheter och det lugna, nästan pittoreska, boendet. Inom några minuters promenad når ni Mälarhöjdens tunnelbanestation, vilket gör pendlingen till stadens centrum både enkel och snabb. Sankt Mickelsgatan utanför utgör även en rak och trygg väg till Mälarhöjdens skola och du kommer att märka hur många barn och familjer går den vägen varje morgon. Närområdet är rikt på bekvämligheter med närhet till matbutiker samt ett varierat utbud av restauranger och mysiga caféer. Här finner du även annan nödvändig service som gör vardagen smidig och bekväm. Även Vinterviken Mälarstråk och Aspudden med sin småstadskänsla och mysiga Aspuddsparken ligger inom gångavstånd från bostaden.

Att bo i en villa i området innebär en trygg och lugn miljö för hela familjen. Här får ni den bästa kombinationen av lugnet vid bostaden och storstadens liv och puls en kort resa bort!

Boka visning

  • Varmt välkommen på visning!

  • Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Mälarhöjden, Hägersten

Sankt Mickelsgatan 101

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.