Mälarhöjden/Axelsberg, Hägersten

Hodellvägen 16

REDO™
  • 7 rum
  • 166 + 20 kvm
  • Villa

Perfekt planerat trivselhus med stora stora sociala ytor, många sovrum och en härlig trädgårdstomt!

Varmt välkomna till en mycket eftertraktad villa i attraktiva Mälarhöjden! Huset byggdes år 2002 och har en totalyta om 186 kvm, fördelat på två plan. Disponeringen är optimal, med stora sociala ytor samtidigt som det finns många sovrum med plats för den stora familjen. Huset är i gott skick med hög standard och präglas av generösa, öppna ytor med gott om ljusinsläpp från flera väderstreck . Här kombineras funktionalitet och estetik för att skapa ett både praktiskt och estetiskt tilltalande hem. Huset omges av en fin trädgårdstomt med både odlingar, fruktträd och ytor för lek samt umgänge. Den friköpta tomten om 830 kvm har både plana och kuperade ytor, vilket ger karaktär och en naturlig indelning av ytorna. Det finns ett flertal uteplatser belägna i olika väderstreck vilka ger många timmars sol och gott om ytor för aktiviteter och sociala tillställningar. På tomten finns även en vinterisolerad friggebod som passar perfekt som extra förvaringsutrymme. Det finns plats för flera bilar på uppfarten, både under tak och på uppfarten.

Väl inne i huset möts ni av en luftig känsla och en planlösning som är mycket välplanerad. Entréplanet innehåller en hall med Ölandskalksten, tre rymliga sovrum, ett stort allrum/vardagsrum samt ett nyrenoverat helkaklat badrum med dusch. Här finns också en nyrenoverad tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt ett stort förråd. Vidare upp till övervåningen erbjuds stora ytor för socialt umgänge och en härlig utsikt över området. Den generösa takhöjden skapar en wow-faktor och rummens rymd, tillsammans med de många fönsterpartierna, blir mycket påtaglig. Här finns vardagsrum, matsal och kök i öppen planlösning. Köket består av exklusiva materialval och märken. Kyl och frys i fullhöjd, två ugnar varav den ena är kombinerade ugn och mikro, värmelåda och diskmaskin. Extra djupa bänkskivor, extra stor spishäll, spisfläkt, vinkyl och flyttbar köksö. Från kök och matsal finns det utgång till altan på framsidan och den stora uteplatsen på baksidan som förlänger de sociala ytorna på sommaren. Här ute finns gott om plats för härliga middagsbjudningar och andra tillställningar för både små som stora sällskap. Utöver detta finns även ett exklusivt helkaklat badrum med nyinsatt bastu och utgång till uteplats. Uteplatsen nås även med utgång från sovrummet och erbjuder en lugn och solig miljö med både grönska och berg som närmsta granne. Utöver detta finns braskamin som ger bra värme och hög mysfaktor i vardagsrummet samt två rymliga sovrum.

Detta vackra hus är ett av få nybyggda i Mälarhöjden och är ett så kallat Trivselhus. Tack vare nyare standard och material har man låga driftkostnader och inga större underhållsbehov i närtid. Det strategiska läget erbjuder en perfekt balans mellan stadens bekvämligheter och det lugna boendet. Inom några minuters promenad når ni tunnelbanestationen i Axelsberg, vilket gör pendlingen till stadens centrum både enkel och snabb. Sankt Mickelsgatan utanför utgör en rak och trygg väg till Mälarhöjdens skola och ni kommer att märka att många barn och familjer går den vägen varje morgon. Närområdet är rikt på bekvämligheter med närhet till matbutiker samt ett varierat utbud av restauranger och mysiga caféer. Här finner ni även annan nödvändig service som gör vardagen smidig och bekväm. Även Vintervikens Mälarstråk och Aspudden med sin småstadskänsla samt mysiga Aspuddsparken ligger en bekväm promenad från huset.

Passa på innan det är för sent!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Mälarhöjden/Axelsberg, Hägersten

Hodellvägen 16

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.