Hökmossen/Telefonplan, Hägersten

Nitvägen 18

REDO™
  • 5 rum
  • 78 + 78 kvm
  • Villa

Eftertraktat hus i populära Hökmossen. Stora välplanerade ytor, spabad och en lättskött trädgård!

Varmt välkommen till denna charmiga villa, belägen i det pittoreska området Hökmossen. Huset är uppfört år 1941 och omgärdas av en generös tomt om 514 kvadratmeter, erbjuder detta hus en perfekt blandning av äldre karaktär och modernitet. Huset har en registrerad yta om ca 156 kvm (boyta+biyta) men det tillkommer även ytterligare yta för det vinterbonade uterummet, vars yta optimerats och planerats efter en bekväm och praktisk livsmiljö för hela familjen. Idag finns bl.a. stora sociala ytor med kök och vardagsrum samt stort tillbyggt uterum att nyttja både sommar som vinter. Utöver det finns fyra sovrum, ett stort badrum, en wc samt gott förvaringsmöjligheter. För extra mysfaktor och komfort finns en fungerande öppen spis. På sommaren flyttas bostadsytan ut och ni kan då nyttja den stora trädäckade terrassen med gott om plats för utemöbler och planteringar. Det stora spabadet ökar livskvaliteten ytterligare och blir en perfekt plats för avkoppling!

Huset är i ett genomgående bra skick med flera stora renoveringar bakom sig. Här har nuvarande ägare bl.a. satt in bergvärme (2009), bytt ut fönster (2021), renoverat wc (2022) och badrum (2008), dränerat (2002) och byggt till det härliga uterummet (2016). Huset omges av en lättskött och vacker trädgårdstomt med både fruktträd och gräsmatta med plats för lek. Här finns gott om plats för lek, trädgårdsarbete eller bara njutning av den lugna och fridfulla omgivningen! Huset är väl omhändertaget och passar perfekt för familjen som vill bo lugnt och barnvänligt, med goda ytor både inne som ute.

På huvudplanet välkomnas du av två rymliga sovrum, ett ljust och luftigt vardagsrum samt en modern wc med golvvärme. Köket ligger intill vardagsrummet med möjlighet att öppna upp vid önskemål om en mer öppen och social planlösning. Som en förlängning av de sociala ytorna nås det tillbyggda uterummet som både är isolerat och vinterbonat för att kunna nyttja året runt. Vidare nås den träbelagda uteplatsen med gott om ytor för både middag och sociala tillställningar i solen. Här kan du njuta av många timmars sol och trevliga grillkvällar med familj och vänner.

En trappa ner nås husets källarplan som rymmer två sovrum, ett rymligt badrum, en praktisk matkällare samt en tvättstuga/pannrum för smidig hantering av hushållets behov. Källarplanet genomgick en stor renovering år 2008 där man bl.a. bytte avloppsrör samt satte in golvvärme i de flesta utrymmen.

Området kring Hökmossen/Telefonplan är i en spännande fas där mycket händer och oavsett om man åker kommunalt eller bil tar man sig snabbt och smidigt in till Stockholms City eller söderut mot Kungens kurva och Södertälje. Med bil är man ute på E4:an på bara någon minut och ska man åka kommunalt har man ca 10 min promenadväg till Telefonplans tunnelbana. Här bor man i en mysig villaidyll med gamla anor, där man på promenadavstånd tar sig till Telefonplans klättercenter, SATS och den nyligen upprustade amfiteatern. I området runt Telefonplan kan man passa på att t.ex. avnjuta en härlig lunch på omtyckta restaurangen "Landet", besöka nyöppnade HolyKebab eller Brödernas eller varför inte ta en fika på en av många mysiga caféer! I närområdet finns även välsorterade livsmedelsbutiker och annan service man vill ha inom gångavstånd. I området finns också den populära skolan Västbergaskolan och det finns många alternativ till förskolor. Detta boende är perfekt för er som vill bo i ett lugnt och naturskönt område med närhet till stadens puls och liv!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Hökmossen/Telefonplan, Hägersten

Nitvägen 18

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.