Grums

Väsbyvägen 4

REDO™
  • 6 rum
  • 125 + 54 kvm
  • Villa

Charmig fastighet med unika detaljer, garage och en grönskande trädgård!

Varmt välkommen till Väsbyvägen 4 och denna otroligt mysiga fastighet som erbjuder allt du kan komma att behöva och lite därtill!
Den fantastisk grönskande trädgård bjuder in till mycket lek och spel. För er som önskar ett eget orangeri där ni kan odla era egna grönsaker, kanske en fotbollsplan till barnen eller en pool så finns det gott om plats att förverkliga sina drömmar på.

Här finner du en plats i solen för dagens alla timmar. Du kan precis intill skogsbrynet ta ett dopp i spabadet eller njuta av värmen i bastun en kall vinterdag. Runt husknuten når du en underbar natur där du kan plocka blåbären till morgonfilen och se rådjuren smyga förbi.
Bostaden erbjuder unika detaljer och i markplan en social planlösning mellan matdel, kök och vardagsrum. Med ett fantastiskt ljusinsläpp från tre väderstreck bjuds det på ett underbart genomsyrande ljus. Vidare i första plan finner du ett fint tidlöst kök, en värmande kamin, två sovrum i bra storlek och gästtoalett.
På övre plan når du ytterligare två sovrum med gott om förvaringsytor i garderober och klädkammare. Fint renoverat badrum.
Stort plus för bostaden är den rymliga källaren som består av förvaringsutrymmen, matkällare och tvättstuga. Du finner även ett garage på gården.

Nu finns chansen att förvärva detta guldkorn där kostsamma utgifter som dränering, installation av bergvärme, badrum, nydragen el och delvis nya fönster mm är utfört.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning.

Vi ses!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Grums

Väsbyvägen 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.