Norra Fjällboholmar, Grisslehamn

Fjällbovägen 10

Såld
  • 3 rum
  • 60 kvm
  • Villa

Funktionellt och väldisponerat fritidshus i natursköna Fjällboholmar vid Ålands hav.

Fint fritidshus i natursköna Fjällboholmar vid Ålands hav och intill Tullviksbäckens naturreservat. Fastigheten tillhör samfälligheten Fjällboholmar som disponerar en föreningslokal, två tennisbanor, fotbollsplan, klättervägg, lekplats, båtplatser och intill föreningslokalen finns en fin strand.

Husets standard och planlösning.
När ni kommer in i huset möts in av en välkomnande hall. Till höger om hallen finns ett mindre sovrum med plats för en våningssäng. Vägg i vägg med första sovrummet finns ett större sovrum med plats för en dubbelsäng. Rakt fram sett från hallen finns badrummet utrustat tvättställ, duschhörna och förbränningstoalett. Intill badrummet finns köket med köksskåp, diskho, bänkytor, utrustat med en elspis, bänkdiskmaskin, kombinerad kyl och frys. Köket och vardagsrum är integrerade, vilket skapar ett trevligt rum för samvaro och fest. Vardagsrummet har ett stort glasparti i söder, vilket skapar fint ljus i vardagsrummet och köket. Centralt placerad i vardagsrummet finns en vacker öppen spis. Från vardagsrummet är det utgång till den stora altanen i söder. Huset är på 60 kvm men väldigt välplanerat och upplevs som större än 60 kvm.

Gästhuset
Huset har plats för en dubbelsäng för övernattande släkt och vänner. I anslutning till gästhusets entré finns en altan.

Tomten
Den generösa tomten på 2 050 kvm består av gräsmatta och naturtomt. Här finns plats för lek, spel, plantering och odling. Det finns en bra parkeringsmöjligheter på tomten. Huset är placerad ganska mitt på tomten. Fastigheten är belägen inom detaljplanerat område se bifogad detaljplan under dokument. Utöver detta gäller vanliga regler enligt Attefall (30 kvm + 15 kvm tillbyggnad på huvudbyggnaden) och Friggebod (15 kvm). När det gäller byggnation är det alltid säkras att kontrollera med kommunens byggnadsavdelning. Fastighet har tillstånd för BDT-avlopp och är anslutet till samfällighetens sommarvatten.

Samfälligheten
Fjällboholmar är en välskött samfällighetsföring för ytterligare information hänvisas till föreningens hemsida https://samfjallboholmar.se/

Närområdet
Närmaste ort är Grisslehamn cirka 5 km (6 min med bil). Här finns en populär hamn, Hotell Havsbaden som har en spa-anläggning, restaurang med strålande utsikt mot Ålandshav, flera restauranger, caféer, gatugrill och pubar. Det finns även ICA butik, fiskaffärer, en välskött marina, minigolf, tennis-och paddelbana.
Ett trevligt utflyktsmål är Albert Engströms museum som ligger i närheten av hans ateljé.
Från Grisslehamn finns färjeförbindelse till Åland.
I Grisslehamn finns grundskola upp till sjätte klass.

Älmsta som är vackert beläget vid Väddökanal har grundskola årskurs1-9, apotek, vårdcentral, tandläkare, minigolf, lekplats, frisör, järnaffär, byggaffär, möbelbutik, restauranger, stor Ica butik, båtaffär och färghandel. Från fastigheten till Älmsta är det cirka 1,2 mil (cirka 15 min med bil).

Väddö har en vacker Golfbana för golfentusiasten cirka 1,2 mil (cirka 15 min med bil).

Till Norrtälje är det cirka 4 mil och cirka 45 minuter med bil från huset. I Norrtälje har ett rikt utbud av butiker, restauranger, bensinstationer, byggvaruhandel, vårdcentral, sjukhus, tandläkare, bygdegård, gymnasium, grundskola, förskola, modernt badhus, bibliotek, möbelvaruhus, banker och mycket mer.

Stockholm ligger cirka 10 mil bort och nås på drygt en timme och 45 minuter med bil.

Ta chansen att förverkliga era drömmar i denna rofyllda och Roslagsnatur.

Kontakta fastighetsmäklare Lars Ljungstrand för mer information och för att boka en visning. Varmt välkommen till Fjällboholmar.

Mer om mäklarna