Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborg

Kattfotsgatan 29

Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 107 kvm
  • Radhus
Utgångspris 4 295 000 kr

Kattfotsgatan 29, Kvillebäcken

Välkommen till Kvillebäcken, ett charmigt område nära stadens puls, omgiven av grönskande naturomgivningar. Här får du chansen att bli ägare till ett fantastiskt radhus med stiliga kulör- och materialval. De två planen är härligt planerade för att maximera både funktion och välbefinnande.

På övervåningen, där takhöjden når ända upp till nock, finner du bostadens privata oaser: fyra rymliga sovrum och ett välutrustat badrum. På entréplanet finns en praktisk toalett samt, så klart, hemmets hjärta - de sociala ytorna.
Köket är en dröm för den matlagningsintresserade med sina generösa ytor, perfekt för både stora middagar och mysiga frukostar. I hela hemmet möts romantiken från 60-talet, då huset byggdes, med moderna inslag som harmonierar perfekt. Den rymliga sällskapsytan når sin höjdpunkt i vardagsrummet, som ger direkt utgång till den stora insynsskyddade altanen på baksidan. Här kan du njuta av förmiddagssolen med en kopp morgonkaffe, medan kvällssolen sedan sänker sig över den charmiga rosenbersån längre ner i trädgården.

På framsidan finns potential att skapa en mysig altan för lata dagar i solen. Letar du efter ett barnvänligt område? Då har du hittat din perfekta plats! Entrén vetter mot kvarterets gemensamma gräsmatta där barnen kan leka tryggt och fritt. Med grundskola och flera förskolor bara ett stenkast bort är detta ett idealiskt hem för barnfamiljen.

Njut av närheten till natursköna områden, trendiga kaféer och restauranger, allt inom promenadavstånd. Och på bara 10 minuter tar du dig in till stadens puls med buss, spårvagn eller cykel. Välkommen hem till ett liv fullt av bekvämlighet och trivsel!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborg

Kattfotsgatan 29

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 4 075 000 kr
  • 4 075 000 kr Budgivare 3 2024-10-17 12:22
  • 4 050 000 kr Budgivare 2 2024-10-15 13:31
  • 4 000 000 kr Budgivare 1 2024-10-14 19:09